HALLOWEEN ANGRY BIRDS

2 Min læsning
Er du klar til at spille med orange Halloween fugle? Angry Birds har fået en ny fugl i reden i forbindelse med deres nyeste opdatering af Angry Birds Seasons.
Igen i år har vi fået en halloween edition, denne gang med titlen Ham’o’ween. Altså, “ham” som i skinke, ik’? Altså, som i de dumme grise, der altid stjæler deres æg, ik’? Jaa, vittige har de nu altid været dem fra Rovio, som er udviklerne bag succesen.

Den nye fugl er Orange Angry Bird, og jeg ved altså ikke om det bare er mig, men jeg det virker som om folkene bag, er ved at løbe tør for cool idéer til, hvad de forskellige fugles superhelteevner ligesom skal være. Eller også er jeg bare umådeligt dårlig til at bruge denne her fugl. Det den kan, er at puste sig kæmpestor (og lidt ligne et græskar, apropos halloween). Det er som om den ikke har helt nok gennemslagskraft til bare at vælte det hele omkuld. Men igen.. det er nok bare mig, der er virkelig dårlig til spillet. For oveni det, så synes jeg også, at banerne bliver sværere og sværere for hver opdatering, der kommer.Udover at jeg sucker mega meget til at spille det, så er det jo altid sjovt når der kommer nye baner til Angry Birds, hvis man er sådan lidt afhængig af skidtet. Der er kommet små søde skeletter med, lanterner og græsker og ting, der kan eksplodere.Hvis du allerede har Angry Birds Seasons, så skynd dig at opdatere og fortæl, om det bare er mig, der bliver dårligere og dårligere til at spille det, eller om banerne virkelig ER blevet sværere.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 − one =

No Comments Yet.