Happy happn

4 Min læsning

Elektronistas Karen Grønkjær har taget den populære dating-app Happn til sig. Det har ført til en vild aften i Barcelonas natteliv, en uskyldig øl i haven med en hundelufterven og en unik mulighed for at genoptage flirten med ham den søde, der smilede til hende på gaden.

For at år siden sidder jeg en lørdag aften på skadestuen med mine to sønner og yngstes kammerat. Yngste sidder på mit skød og har ondt i kravebenet efter styrt på Penny Board. Ved siden af mig sidder en i mine øjne meget attraktiv mand med en lille pige på skødet. Jeg er single, og han ligner virkelig ham, der kunne være manden i mit liv. Selvom jeg er rimelig modig og godt tør henvende mig til fremmede, så var det virkelig ikke tidspunktet for at starte en flirt. Jeg tænke – gid jeg kunne sende ham et elektronisk blink.

Yngste havde brækket kravebenet, blev behandlet, og da der var ro på igen, søgte jeg på apps, der måske kunne hjælpe mig på fremtidige besøg på skadestuer eller andre steder, hvor flirt er upassende. Den findes – happn.

Happn er gratis og hentes på App Store, Google Play eller Windows Phone Store.

Det er hurtigt at komme i gang. Du kan acceptere, at dine Facebook informationer anvendes, og dermed er der straks alder og billeder på din profil.

Det eneste du derudover skal gøre er at tilrette præferencer. Jeg har valgt kun at se mænd og i en passende aldersgruppe. Du kan redigere i billeder, tilføje informationer om højde og drøjde og som mange mænd ynder tilføje et citat.

Hvis der er happn-brugere inden for en radius af 250 meter, som matcher dine præferencer, så dukker de op på din app, og du kan se hvor og hvornår, du har mødt dem, og du kan like eller sende en charm og måske opnå et crush. En super funktion er, at kun hvis begge parter liker, bliver det synligt.

Mit resultat de første ni dage her i min mellemstore midtjyske hjemby: ”crossed path with” én mand. Lidt skuffende.

En måned senere i København – jeg ”crossed path with” mindst 25 skønne mænd på de to timer, jeg havde i København H og Kastrup lufthavnen, inden jeg fløj til Barcelona med en veninde. Blev en lille smule frustreret over at rejse fra alle disse skønne mænd. Men Barcelona får en til at glemme alle bekymringer.

På første wifi-pit-stop tjekkes happn……what – jeg bliver væltet omkuld af David, Gustavo, Juan, Edvard, Jordi og Xavi. Har været i nærheden af 100+ happn mænd. happn_Barcelona

Tog et hurtigt tjek sammen med min veninde. Fandt en nydelig repræsentant for de spanske mænd og en norsk barejer, og vi spurgte begge til specielle steder at gå i byen. Pludselig var happn en slags turistguide. Efter tapas og cava tog vi til nordmandens bar. Sjovt at have venner på forhånd og besøge en del af Barcelonas natteliv, vi måske ikke havde valgt uden Happn. Resten af aftenen er ikke relevant/censureret. Kan tilføje, at besked app’en WhatsApp også er langt mere populær i Barcelona end i Danmark.

Årets Smuk Fest – drop at tjekke happn-udvalget. Gem det til senere. På en festival er det jo ikke noget problem at flirte åbenlyst.

Her i området er happn i fremgang, men dog fortsat overskueligt. Og måske fordi vi er så få aktive, så dannes der en anden slags netværk. Ham der lufter hund i nærheden af mit hjem har jeg jo ”crossed path with” rigtig mange gange, og på et tidspunkt følte jeg, at det var på sin plads at hilse på. Små beskeder frem og tilbage og invitation på øl i haven en dag. Vi er ikke et dating match og ville ikke skænke hinanden en tanke på gaden.

Seneste specielle oplevelse med happn: En fyr, som jeg har haft en uskyldig chat med, men aldrig set, skrev i går ”Hvad lavede du i Aarhus onsdag nat?” Ja, nu kan det lade sig gøre at droppe en mand pga. jalousi, før man har talt med ham!

Happn er en app med mange muligheder – find din egen anvendelse alt efter, hvor du befinder dig. Mine børn er ikke kommet til skade siden – stadig single.

Find flere detaljer hos happn

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three + 11 =

No Comments Yet.