Mobilen hjælper dig med nytårsforsættet

3 Min læsning

2016 står for døren, og traditionen tro afløser mange af os tømmermændene med nytårsforsætter, der handler om mere motion og et sundere liv. Lad mobilen hjælpe dig med at nå dine mål.

Ønsket om et sundere liv

Det er nok de færreste af os, der ikke på et eller andet tidspunkt har kigget os selv i spejlet og tænkt, at nu skal det være. Det kan ikke blive ved med at gå. Nu skal formen pudses af og kosten lægges om. Og selvom vi er fulde af gode intentioner, falder de fleste af os tilbage i de gamle vaner, inden der er gået 6 måneder.

Vi har talt med Den Intelligente Krop, der bl.a. sælger træningsudstyr til hjemmebrug, og her kan de tydeligt mærke den stigende interesse for træning og et sundere liv, når vi rammer starten af januar.

Men hvilken træning skal man vælge? Er det benhård styrketræning, der er vejen frem, eller vil det være mere gavnligt med pilates og yoga? Det afhænger meget af, hvem man er som type, og hvad man konkret ønsker at opnå af sine anstrengelser.

Vaegtab

Apps der holder dig motiveret

I lyset af, at det kan være ualmindelig svært at opretholde motivationen, er det en god idé med en træningsmakker, der aldrig svigter dig til fordel for en hyggeaften i sofaen med chips og sodavand. Din mobiltelefon er perfekt til den opgave. Og markedet er da også proppet med smarte apps, der alle vil hjælpe dig til at kunne løbe længere, hoppe højere og løfte tungere. Men hvad skal du vælge?

Vi har her udvalgt et par forskellige apps, der favner bredt og kan være din vej til et sundere liv – også når kalenderen siger februar.

Yoga og pilates

Yoga og pilates er hårdere træning end man umiddelbart skulle tro, hvis ikke man har prøvet det. Det ser så stilfærdigt ud, men det er guf for kroppen. Yoga og pilates handler om kontrollerede bevægelser, der er gode for kroppens kredsløb. App’en ”Yoga & Pilates Conditioning”, guider dig godt og sikkert igennem en pilates- og yogatræning og er vores foretrukne valg.

Fitivity_App

Styrketræning

Mænd og drenge er måske ikke så begejstrede for yoga og pilates som kvinder, så her er det styrketræning, der hitter. JEFIT er en app, der hjælper dig med programlægning og viser dig hvordan, de forskellige øvelser skal udføres, så de bliver gjort korrekt og ikke på en måde, der kan medføre belastningsskader. Uden tvivl en fed app til dig, der kan lide at straffe jern i centeret.

Jefit_App

Løbtræning

Den mest udbredte og populære sport i Danmark er og bliver motionsløb. Vi elsker at løbe, og vi elsker at dokumentere vores ture ved at poste rekorder og løberuter på de sociale medier. Der findes et hav af forskellige løbeapps, men den klassiske fra Endomondo er – i vores øjne – stadig den bedste.

Godt nytår og god fornøjelse med din træning.

Endomondo_app

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 9 =

No Comments Yet.