Har du et godt tip? Vi samler de bedste digitale lifehacks!

2 Min læsning

De fleste af os har samlet nogle helt geniale tips, tricks og digitale genialiteter sammen til at lette hverdagen. På Elektronista kan du allerede nu holde øje med kategorien LifeHacks. Men her vil vi også gerne gøre plads til dine bedste tips! Har du et trick til et rent tastatur, en genial genvej på computeren, en fed extension i din browser, en ekstra smart måde at bruge en app på eller andet som kan gøre det digitale liv nemmere, sjovere eller mere effektivt, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Elektronista LifeHack – hvad går det ud på?

Et LifeHack er en genvej i hverdagen. Den slags tips man glæder sig over at dele, fordi det bare har gjort ens eget liv så meget nemmere. På Elektronista har vi Danmarks digitalt mest begavede læsere, derfor vil vi så gerne høre fra dig, hvis du har et rigtig godt tips, som du mener andre læsere kan få glæde.

Det lyder fedt – hvordan gør man?

Hver uge håndplukker Elektronista ét LifeHack fra læserne- skal dit være det næste?  Send en kort tekst med dit LifeHack til mj@elektronista.dk med emnelinjen “LifeHack”.

Fortæl os hvorfor det er smart/nyttigt og inkluder også relevante links, dit fulde navn samt by og evt. dit Twitter navn eller blogadresse.

Husk at tjekke, at vi ikke tidligere har omtalt det, du vil anbefale.

Vi glæder os til at publisere dit allerbedste digitale hack!

Elektronista teamet

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 13 =

No Comments Yet.