Har du styr på dine sociale medier?

2 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Tæller dine profiler både facebook, Twitter, Instagram og Foursquare, så er det måske på tide, at du får dem alle samlet på en platform, hvor du har det fulde overblik.

Hjælpen er på vej og kaldes Social Media Management. Der er tale om apps, som holder styr på alle dine profiler, så du slipper for at skulle åbne hver eneste sociale app, hver gang du skal opdateres. Det smarte ved at samle dem i én app er, at du kan få et hurtigt overblik. Der findes flere apps, der kan hjælpe dig med netop dette, og Elektronista har fundet frem til nogle af de bedste. Så bare rolig, snart er der igen styr på hverdagen på de sociale medier!

Du har måske allerede hørt om denne type apps, og vi har her på Elektronista før skrevet om bl.a. Tweetdeck, som er en de meget populære Social Media Management værktøjer. Du kan læse artiklen om Tweetdeck lige her.

hootsuite

Hootsuite er en lignende app, som er super nem at sætte op og ikke mindst overskuelig at bruge i hverdagen. Den giver dig adgang til at samle Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare og Google+ i en og samme app. Hver platform har så sin egen fane, så du kan se lige netop det indhold, du gerne vil, uden at skulle ud af en app og ind i en anden.

Noget andet smart, som app’en kan gøre for dig, er at udsende planlagte statusopdateringer eller tweets, så du ikke behøver at være online, når du vil sende noget ud. På den måde kan du planlægge dine opdateringer og have kontrollen over dit sociale medie-liv. Du kan hente Hootsuite til både Apple og Android.

cubenect logo

Cubenect er en iPhone-app som på samme måde som Hootsuite samler dine sociale medier ét sted, så du kan spare dyrebar tid. Foruden de profiler, som Hootsuite dækker, kan du med Cubenect tilføje din Tumblr, Flickr og din LinkedIn-profil. Ellers kan denne app ret meget det samme og hjælper med både overskuelighed og effektivitet i din hverdag, og hvem vil ikke gerne have det?

Hvis du er en af dem, der bruger en masse sociale profiler og som flere gange om dagen lige skal ind og tjekke, hvad der er sket i strømmen siden sidst, så bliver du helt sikkert rigtig glad for en af disse små assistenter og vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden.

Bruger du andre Social Media Management værktøjer i din hverdag og hvilke?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 5 =

No Comments Yet.