Har du styr på stemmen?

1 Min læsning

Mangler du styrke i stemmen? Er den træt, knirkende eller spinkel? Bruger du den forkert og bliver hæs? Hey, det er der en app, der kan  fixe.

voice studio

Når man skal holde en tale, engagere folk, sælge noget, overbevise et publikum eller i det hele taget gøre et indtryk, er det ikke bare hvad man siger, der tæller, men også, at det leveres med en rolig og veltrænet stemme, der virker overbevisende og afslappet.

Og det der med den gode stemme – det kan man lære. Og forbedre. Nu også med en app.

Stemmepædagog Klaus Møller har mere end 20 års erfaring med stemmetræning og har hjulpet virksomhedsledere, politikere, skuespillere og tv-værter med at bruge deres stemme bedre. Nu har han samlet sin viden i app’en Voice Studio, der kan tages med på farten og bruges lige før en vigtig præsentation eller et afgørende møde.

voice studio ja app 3
Voice Studio indeholder stemmeopvarmningsøvelser, stemmetræningsøvelser og vejrtrækningsøvelser samt, naturligvis, links til yderligere muligheder på voicestudio.dk, hvis man har brug for et mere intenst forløb. Eller for at læse mere om, hvorfor stemmen betyder så meget.

Blandt de folk, som Klaus Møller har arbejdet med, er politiker Ida Auken og skuespillerne Cecilie Stenspil og Mille Lehfeldt. Han er desuden tilknyttet Det Kongelige Teater og Det Ny Teater.

Voice Studio kan downloades gratis på iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 1 =

2 Comments
  • Tobias
    juni 23, 2015

    Men hvordan fungerer det? Har i testet det?

  • Hening Petersen
    august 7, 2015

    Der er vist noget galt med jeres link. Jeg var interesseret i “Vinyl kan spille lodret” og trykkede – og fik ovenstående.