Abonnement på rent og strøget vasketøj

1 Min læsning

Man kan gøre livet i en travl børnefamilie noget lettere ved at outsource forskellige opgaver og ved at abonnere på hverdagsservices over nettet.

Opskrifter til madlavningen og en samlet pakke med alt det nødvendige kan blive bragt ud af Aarstiderne, øvrige indkøb kan klares med Nemlig.com som bringer tunge indkøbsposer op af trapper lige på det tidspunkt det passer. Men så er der lige vaske- og strygetøjet. Hvem orker at bruge weekenden på den slags, når man endelig har fri? Vi har tit snakket om det hjemme hos os. Kan man ikke bare sende en pose vasketøj afsted ligesom på et hotel? Jo det kan man faktisk nu!

Justinjoy.dk er et nyt dansk site som tilbyder at hente og bringe tøj og vaske og rense det med kærlighed i mellemtiden. Priserne er eftersigende som på det lokale renseri. Er man skjortetypen og ønsker den helt nemme løsning, så abonnerer man bare på en månedlig skjortepakke på 5, 15 eller 25 skjorter til afhentning, rens, strygning og aflevering, 5 skjorter om måneden inklusiv en gratis levering koster 179 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 16 =

4 Comments
 • Mogens Carlsen
  juni 26, 2015

  Hej elektronista, tak fordi i bemærkede os.
  Vi har lige netop sat prisen ned på 5 skjorter om måneden inklusiv en gratis levering til 129 kroner. Så er der næsten ikke flere undskyldninger for selv at vaske og stryge skjorter :)

 • Jan Fisker
  juni 26, 2015

  Gælder deres service i hele landet? (For det kan man ikke læse på deres hjemmeside)….

 • Mogens Carlsen
  juni 26, 2015

  Lige nu gælder vores service i København, Frederiksberg, Ballerup, Dragør, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby eller Vallensbæk, (til september også i Odense, Århus og Aaalborg).

 • AR
  oktober 4, 2016

  Hej Elektronista

  For en god ordens skyld vil jeg gerne oplyse, at Justin Joy nu hedder JetClean (https://jetclean.dk), fordi vi er fusioneret med JustCleaners. Vi kører stadigvæk i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Lige nu har vi skjorter for kun 19 kr. pr stk.

  Mvh