Hvad med en højttaler på armen?

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

WristBoom er en ghettoblaster i miniformat, men har også andre praktiske formål end kun at larme.

wristboom 2

I disse år forsøger elektronikbranchen at få os til at tage den ene nye gadget efter den anden på vores håndled.

Hvor vi oprindeligt kunne nøjes med et armbåndsur eller måske et dekorativt armbånd, kæmper nu smart-ure, fitness trackers, digitale smykker og sundheds-monitorer om vores opmærksomhed, pengepung og nedre arm.

Ja – så hvorfor ikke også anbringe en lille trådløs højttaler samme sted?

Det lyder måske lidt tosset – og i hvert fald støjende – med en WristBoom. Men praktisk kan den såmænd også være:

Man kan f.eks. gå rundt i timevis og tale i telefon til sit håndled, når WristBoom bruges som håndfrit medhør. Højttaleren, der ligner et ur uden skive, har nemlig også indbygget mikrofon.

WristBoom er afhængig af, at man har en smartphone i nærheden. Al betjening – undtagen tænd/sluk – foregår nemlig trådløst fra en app på telefonen.

Det er på mobiltelefonen, at man vælger og streamer musik, som WristBoom skal spille. Det er også her, man modtager og ringer op til folk, man gerne vil tale med.

Til gengæld kan WristBoom spille usædvanlig højt og rent. ”Uret” klarer 2 watt og ifølge fabrikanten et frekvensområde fra 20 til 20.000 Hz. Sidstnævnte tror jeg dog ikke på – og dybbas kan simpelthen ikke lade sig gøre med så lille en gadget.

Efter sigende kan WristBoom sagtens holde trit med de fleste små trådløse Bluetoothhøjttalere, man slæber rundt på i tasken eller lommen.

Desuden er det vel ganske bekvemt, at man kan have Taylor Swift, DAD eller The Voice med på håndleddet. Ovenikøbet i et lydtryk, så også andre kan høre med.

WristBoom lover, at højttaleren kører i tre-fire timer pr. opladning. Det lyder måske ikke af så meget, men passer sikkert fint med de fleste menneskers daglige musik behov. Og telefonsnak på mere end en fire timer er selvfølgelig for meget.

Hvis man forudbestiller WristBoom online, koster højttaleren i uret kun 20 USD – ca. 135 kroner.  WristBoom fås i farverne pink, sort, grøn, blå og rød.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + twelve =

1 Comment