Hav en fantastisk gaming-weekend med vores guide til sublim familieunderholding

3 Min læsning

Her er tre spil der giver dig den sjoveste weekend. Uanset om du leder efter et spil til de mindste, hele familien eller de største i huset.

Til hele familien

Concrete Genie er det perfekte børne- og familiespil til weekenden

På mange måder føles eventyrspillet Concrete Genie som en fantastisk børnefilm. I spillet følger du drengen Ash, der en dag får evnen til at vække hans tegninger til live med en magisk pensel. Nu skal du løbe rundt i hans forfaldne hjemby og med dine levende tegninger bringe liv tilbage til byen med farver og glæde.

Det hele er præsenteret på en vidunderligt smuk facon, hvor Ash løber rundt i byen og tegner på alle overflader for, at give byen liv igen (du vælger selv hvad der skal tegnes, og du kan endda også tegne dine egne figurer der bliver levende).

Concrete Genie er et fortryllende spil. Stemningen er fanastisk, historien er god og spillet er aldrig for svært eller krævende, så alle kan være med. Det er det perfekte spil for de mindste at spille, eller samle hele familien foran sofaen og hygge sig med.

Vi anbefaler Concrete Genie til:
– Store og små, der er klar på et farverigt og fortryllende eventyr

Concrete Genie kan downloades til Playstation 4 og koster 239,- kr

Til de mellemeste og største

Tag på et magisk eventyr, med sværd, trolddom og snedige gåder i Link’s Awakening til Nintendo Switch.

Med Link’s Awakening får du et helt sublimt eventyr til Nintendo Switch, når du i rollen som den grøn klædte dreng, Link, skal rejse rundt på den mystiske <i<Koholint Island<I> som du er strandet på. Den eneste vej væk er ved at vække et slumrende dyr på toppen af øens højeste bjerg, men for at gøre det må du igennem et langt eventyr.

Link’s Awakening er ikke bare smukt at se på, det er hamrende sjovt at spille og fra første øjeblik inviterer det dig til, at drage ud på eventyr og bare se hvad der venter rundt om det næste hjørne. Hvis du vil fortabe dig i smukke omgivelser og eventyrlig stemning, så er Link’s Awakening spillet for dig.

Vi anbefaler Link’s Awakening til:

– Store som små, der vil fortrylles af spillets fantastiske verden, sublime gåder og vidunderlige charme

The Legend of Zelda: Link’s Awakening fås til Nintendo Swtich med en vejledende pris på 400,- kr.

Til de største i huset

Hvis du bare vil forsvinde ind i et super underholdende spil i efterårsferien, så er The Surge 2 det helt oplagte bud.

Hvis de største i huset skal underholdes, så kan The Surge 2 være et af de mest oplagte bud. Her får du et solidt actionspil, hvor du udforsker en by overrendt af en dødelig virus. Dem der er tilbage, kæmper for at overleve og det står du i vejen for.

The Surge 2 er et spil, der handler om at være tålmodig og vælge sine kampe med omhu. Der er ikke plads til at gå amok, og trykke på alle knapperne på én gang. I stedet belønner spillet dig for at holde tungen lige i munden, angribe når muligheden byder sig og udnytte fjendens svagheder.

Det kan til tider være et enormt frustrerende spil, men når du så endelig overvinder de store udfordringer er det enormt tilfredsstillende. Det er ikke et spil for alle, men dem der elsker krævende spil vil nemt forelske sig i The Surge 2.

Vi anbefaler The Surge 2 til:
– Hvis spil som Dark Souls og Bloodborne ringer en klokke, så er The Surge 2 lige noget for dig

– Du har mod på et spil, som giver dig modstand og kræver tålmodighed

The Surge 2 finder du på PC, Xbox One og Playstation 4 til en vejledende pris på 372,- kr

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 13 =

No Comments Yet.