Her er en app, der får dig til at sprinte

2 Min læsning

Hvis man vil i bedre løbeform, er intervaltræning vejen frem. Men det er ikke altid lige nemt at presse sig selv på de rigtige tidspunkter, hvis man løbetræner alene. Det er der selvfølgelig en app, der kan hjælpe med!

jogrunsprint screen orange

App’en JogRunSprint gør det nemmere at lægge intervaltræning ind i sine løbeture – det vil sige temposkift med små indlagte spurte, som gør ens løbetræning mere effektiv (og sjovere).

Den er udviklet af to danske løbeentusiaster, der skulle træne til et maraton i Hamborg – så de har selv testet funktionaliteterne og træningsmetoden grundigt.

jogrunsprint statistikApp’en er supernem at betjene og kan indstilles til præcis det niveau, der passer til ens løbeform. En stemme fortæller, hvornår man skal jogge, sprinte og holde pause (baseret på en træningsmetode, der hedder 10 20 30) – og man kan selvfølgelig lytte til sin egen musik samtidig. Dog ikke som en funktionalitet inde i app’en; den er så minimal i sin opbygning, som den kan være.

App’en er i det hele taget ret pæn at se på med sin minimale grafik og de kulørte runde cirkler, der viser fremgangen på de enkelte intervaller. Personligt vil jeg dog helst kigge så lidt på min iPhoneskærm som muligt, når jeg er midt i en løbetur; ISÆR hvis jeg er presset. Men pænt ser det ud.

JogRunSprint kan hentes gratis til iPhone. Hvis du gerne vil kunne følge dine fremskridt ved at se statistikker på dine tidligere løb, koster det 7 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 12 =

No Comments Yet.