HJÆLP FRA DIN NABOOR

1 Min læsning

Af Serina Klejstrup Hedegaard

I tvivl om din fladskærm stadig hænger der, når du kommer hjem fra ferien? Så er der nu hjælp at hente. Den velkendte nabo vagt ordning er blevet digitaliseret!

Er i et par husstande, eller flere, der godt kunne skiftes til at holde øje med hinandens hus i ferierne – så meld Jer ind i Naboor(.dk) og download App’en her.

Løsningen sætter nabohjælpen lidt i system, så alle kan se hvem og hvornår der sidst er blevet gået en runde om huset, tømt postkasse, eller hvad i nu aftaler af præventive tiltag.

Det er især interessant for det kvindeligt publikum, at der er indbygget en overfaldsalarm med GPS lokation i selve App’en. Vi har dog heldigvis ikke fået afprøvet denne funktion, men prøv selv – før du får alt for mange naboer koblet til (alle du kobler til din naboor får besked, når du udsender en overfaldsalarm!).

Det er ikke kun dit hus/lejlighed du kan passe på!
Lær f.eks. bedstemor at bruge den i hendes mobil! Så hvis hun falder, kommer den i familien der er tættest på og hjælper. For alle der er i hendes Naboor netværk kan automatisk blive gjort opmærksom pga. overfaldsalarmen.

Har du hørt om flere gode tyveri- og overfalds-sikringer, så fortæl os gerne om det her på Elektronista.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 3 =

No Comments Yet.