SLANK, LET OG BILLIG (GET YOUR MIND OUT OF THE GUTTER!)

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Tynde, lette og lækre bærbare computere har tidligere været forbundet med tårnhøje priser. Med den nye Ultrabook trend kan du nu få en god og pæn computer uden at få slidemærker i skulderen over vægten. Her er første bud fra Samsung, og den vil ikke ruinere dig.

 

Hvis du er på udkik efter en ny laptop, så kan du ikke komme uden om den nye og ret så hotte kategori Ultrabooks.  Det drejer sig i bund og grund om bærbare computere på både slankekur og speed (passer meget godt ind i den igangværende modeuge).

Samsung 5- Serie ULTRA kan ikke sammenlignes med de efterhåndende outdatede små netbooks.  Selvom de er tynde og lette er Ultrabooks stadig fulde og kraft. Denne her fra Samsung vejer ikke mere end sølle 1.3 kg. Batteriet kan klare op til 6 timers almindeligt brug og selve skærmen starter op på under 2 sekunder. Næsten instant on. Samsung ULTRA sagen kan smart nok også trådløst tilsluttes en anden skærm således, at du f.eks. kan se film fra computeren på dit fjernsyn.

Og til det mere nørdede….Samsungs 5-Serie kommer i størrelsen 13″.  Den indeholder en Intel i5-processor. Harddisken er på 500GB og der er HDMI-port, USB 2.0, 4-1 kortlæsere samt Ethernet, WiFi og Widi. Samsung 5-Serie ULTRA kommer i butikkerne i løbet af februar og koster omkring 6.499 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + 6 =

1 Comment
  • chrisitan
    marts 11, 2012

    nice virkelig nice, vil genre se mere mac air konkurrence