MARGE SIMPSONS OG MR. BURNS SOM GPS-STEMME

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

To beboere fra Springfield flytter ind i din GPS’en sammen med den i forvejen populære Homer Simpson.

Vidste du, at Homer Simpson er den mest downloadede karakterstemme til TomToms GPS’er? Hvis ikke, så kan du erhverve dig ham som køreguide eller de to spritnye stemmer – Marge Simpson eller Mr. Burns til TomTom app’en til iPhone/iPad eller din navigtionsenhed.

Der er rig mulighed for at gøre en laaang køretur lidt sjovere, hvis man downloader en af disse stemmer. For ikke nok med, at de lyder som figurerne fra The Simpsons, så opfører de sig også som dem. Når du for eksempel når din destination, vil du blive skamrost af Simponsmor Marge, som havde du fået topkarakter i engelskstilen.

Værre står det til med Mr. Burns, der i sin vanlige stil vil kalde dig ting som ”driving monkey” og nærmere kommanderer dig den rigtige vej end fungere som en hjælpende guide.

Stemmerne, der naturligvis er på engelsk, koster 36 kr. hvis du downloader dem til TomTom app’en til iPhone eller iPad og 74,95 til navigationsenheder, som du finder her.

Fortæl os i kommentarfeltet om du helst vil holde dig til standardstemmerne eller om der gerne må komme lidt kulør på køreturen i form af sjove og velkendte karakterer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 16 =

No Comments Yet.