Højtaler fra Hendricks- nej ikke den Hendrix!

1 Min læsning

Det har intet med guitar soloer i Little Wing at gøre, når Hendricks står bag en ny højtaler. Det er nemlig ikke Jimy men Gin. Og højtaleren er en kærkommen rejse tilbage til en simplere analog tid.

Hendricks Gin har lavet en højtaler, som den ville have set ud i gamle dage før højtalere fandtes. Kobber, læder, træ, messing og en underlig tragtagtig figur får Horatio højtaleren til at ligne noget din morfar kunne have haft stående. Horatio er lavet i Hendricks “Department for Not-So-Convenient Technology ” (elsker det!). Den er Finger-activated (så du har stemmen fri til andre ting), og den lytter ikke med på dine samtaler, som nymodens smart speakers. Til gengæld kan du stille din Martini på den.

Hendricks Horatio højtaleren er kun lavet i 5 eksemplarer, og der er blot én tilbage i stock. Så du skal skynde dig, hvis du skal have fingrene i den 1113 dollar dyre sag.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − 4 =

No Comments Yet.