Hold dig varm med iPhone X

2 Min læsning

Er du ægte Apple-fan, bør du vise det med andet end en iPhone i lommen og en MacBook, som du hiver frem fra tasken. Hvorfor ikke signalere, at du er iPhone all over med dette nye iPhone X-halstørklæde?

Jeg har lige været ude i det kolde decembervejr og kunne selvfølgelig ikke finde mit dejligt varme halstørklæde. Det har ikke været i brug siden sidste vinter og er altså ikke glemt eller forsvundet ved den seneste julefrokost, jeg deltog i. Det ville ellers være ganske typisk.

Men ligesom jeg gik rundt inde i storbyens lys, kiggede på vinduer og indsnusede julemånedens dufte og summen af glade stemmer, kom jeg i tanke om, at der vel kunne være brug for halstørklæder for smartphone-fans.

De kan få handsker, der er specielt beregnet til at trykke på smartphone-skærme. De kan købe covers med vinter-mønstre, og de kan downloade julerigtige skærmbilleder og tapeter. Altså måtte jeg da præsentere verdens første halstørklæde for iPhone X-ejere her på Elektronista.

Halstørklædet er designet af Ceyhun Güney, der bruger den samme standardbaggrund som iPhone X-skærmen. Selv det irriterende indhak i toppen af displayet. Men har man sin iPhone om halsen, generer indhakket ikke spor. Bagsiden af halstørklædet er neutralt sort – lige bortset fra Apples logo.

Du kan købe iPhone X Scarf. Prisen er 35 euro eller ca. 260 kroner via The Internet Shop, der har specialiseret sig i lettere ironiske produkter skabt af designere fra hele verden.

Mangler du julegaven til en iPhone X-fan, er den lige her….

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + 20 =

No Comments Yet.