Varm op til Black Mirror sæson 4 med årets voksenjulekalender

1 Min læsning

Den Emmy-vindende, dystopiske sci-fi-antologi Black Mirror er den 29. december 2017 tilbage med en fjerde sæson og seks nye episoder. Du kan derfor med god grund se eller gense sæson 1-3 på Netflix som årets voksenjulekalender. Findes der noget bedre end at tælle ned til juleaften med 13 sci-fi-afsnit, der handler om en fremtid, der er så tæt på, at den næsten er her? (U)hyggeligt.

Til dig, der mangler en serie at slå tiden indtil juleaften ihjel med

Black Mirror behandler på allerbedste Charlie Brooker-maner, forklædt alverdens faktiske og forestillede digitale fremtider og blotlægger vores største frygt ved den teknologiske udvikling. Den kommende sæson 4, der har premiere på Netflix den 29. december, er ikke nogen undtagelse.

Som tidligere sæsoner gjorde det, fremskriver sæson 4 menneskelige dilemmaer i et spændende krydsfelt mellem teknologiske muligheder og misbrug, du ikke selv har fantasi til at forestille dig. Og som bonus har der har tilmed sneget sig en hyldest til ‘Star Trek’ ind.

Elektronista har tidligere beskrevet, hvorfor du simpelthen er nødt til at dykke ned i seriens dystre, men satiriske univers. Så hvis du ikke allerede har binge-watchet de første tre sæsoner, er dette den perfekte voksenjulekalender. Vi foreslår, du gemmer sæson 2’s julespecial “White Christmas” (episode 7) til den 24. december. Glædelig jul…

Sæson 1-3 af Black Mirror kan ses på Netflix.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =

1 Comment
  • Tina KH
    december 15, 2017

    Glædelig 15.december,

    tak for tippet, jeg er vild med voksen julekalendere:-)

    Nyd juletiden!