HUSK ALTID DEN GODE VIN- OGSÅ SELVOM DU FÅR FOR MEGET AF DEN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

“Uhm hvor zmager den altzå deejligt den her rødvinz. Det skal vi have købt nogle stykker af.” Hvor tit har du ytret den halvsnaldrede sætning for aldrig igen at kunne huske hvad vinen egentlig hed? En vin app kommer til undsætning.

Med vinapp’en Vivino kan du identificere og katalogisere gode eller for den sags skyld dårlige vine du støder på. Tag et billede af etiketten og app’en giver dig navn og baggrundsinfo om vinen. Du kan også se hvor mange andre brugere der har “liked” vinen. Selvfølgelig kan du også dele din begejstring for flasken på Facebook.

Vivino app’en findes til iPhone, Android, Blackberry og Windows. Tjek sitet Vivino.com for at se en vidunderlig lille film som forklarer konceptet. Herfra kan du også finde den app der passer din telefon.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 4 =

1 Comment
  • Anne Mette
    november 2, 2011

    Tror nok lige jeg skal hjem og tage billede af den flaske der står med en sjat i på køkkenbordet (og så spamme folk på facebook, hver gang jeg drikker vin). Totalt smart!