HVEM FORTJENER EN BUKET LIGE NU? VI HAR TESTET INTERFLORA APP

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg elsker friske blomster. Jeg er vild med at få dem og vild med at give dem.

Der er noget helt særligt over en fin buket som bliver bragt ud med bud. Nu skal der ikke mere end et par klik på mobilen til før der ryger friske bunter af glæde afsted til kæresten, en god ven, veninde, mor, far eller kollega.

Jeg kender en der virkelig fortjener en buket, så det er en perfekt lejlighed til at få testet interflora app’en. Det første jeg skal tage stilling til er om jeg nu virkelig også vil købe blomster eller om gaven måske skulle være vin, chokolade eller specialiteter som f.eks.  kurve pakket med lækkerier.

Jeg synes ikke der er noget der slår blomster, så jeg klikker mig straks videre til udvalget af buketter. Der er 9 forskellige blomstertemaer at vælge imellem, og jeg går efter en yndig “Bare fordi” buket i lime og hvide nuancer.

Der er 3 forskellige priser at vælge imellem. Der kunne man måske godt mangle lidt flere. Umiddelbart er det kun den lyserøde “Scorebuket” eller den spraglede “Romantiske buket” som findes i de helt store størrelser. Der er jo masser af gode grunde til at give blomster.

Efter buketvalg skal der udfyldes adresse og telefonnummer på modtageren, og så skriver jeg lidt tekst til et medfølgende kort. Sidste skridt er betalingsinformation og kortnummer og så er det ellers afsted med buketten. Kvitteringen kommer på mail. Hvis buketten ellers kommer frem, så er det næppe sidste gang jeg har brug Interflora app’en. Den er fiks!

Interflora app’en har umiddelbart lidt færre muligheder end hvis man bestiller blomster på nettet, til gengæld kan du gøre det lige gyldig hvor du befinder dig. App’en findes til både iPhone og Android og den er gratis.

Hvem vil du sende en buket til?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − two =

No Comments Yet.