Hvem laver den bedste cheeseburger: Apple eller Android?

1 Min læsning

Har du nogensinde undret dig over, hvordan burger-emojien, du bruger, egenlig er sammensat? Nå ikke…. det har Googles CEO Sundar Pichai. Søndag aften satte han ild til Twitter ved at spørge til folks tanker om den “rigtige måde” at bygge en cheeseburger og dermed en cheeseburger-emoji på. 

Ifølge Apple skal osten ligge på toppen af bøffen, men ifølge Android skal osten placeres under bøffen. Med andre ord: der har været ballade på internettet. 

For at komme nå til bunds i sagen (det er jo sådan noget som kan fylde på internettet!) har det amerikanske multi-platformsmedie og underholdningsfirma Mashable hevet de tunge skyts frem, og bedt de førende eksperter i burgerbranchen give deres mening til kende. Dommen faldt, og Apple vinder med den mest korrekte repræsentation af en sand cheeseburger. Med andre ord: Osten skal ligge på toppen! Og Googles CEO har fået lektier for. Er du enig?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 11 =

1 Comment
  • Jakob
    december 15, 2017

    Det er en meget sjov diskussion, men der går noget galt i den, når vi diskuterer top vs. bund – why not both?