HVER 3 DANSKER HAR ØDELAGT EN MOBILTELEFON

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der er stor sandsynlighed for, at du har prøvet at ødelægge en mobil. Det sker nemlig for hver 3 dansker. Det går typisk galt, når man taber telefoner (56%) eller bliver udsat for vand (33%). En klassiker er at mobilen ligger i baglommen, når man går på toilettet og “plask”, så skal man stå at fiske den op. Sidste uges Elektronista havde faktisk et tip til en druknet iPhone.

81% af dem som ødelægger deres telefon kontakter ikke deres forsikringsselskab. Enten fordi de ikke mener mobilen er dækket eller fordi det simpelthen er for besværligt.

Det er Telia, som står bag undersøgelsen. Og de har så sjovt nok lige i samme ombæring lanceret en mobilforsikring som er dækkende, hvis man indgår en Telia Mobilaftale.

Så er det vi gerne vil vide. Har du nogensinde ødelagt en mobil? Hvordan skete det og kunne du redde den? Del dine gode tips eller få rast ud over en ødelagt mobil.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + 18 =

1 Comment
  • Mette Marie Lei
    april 12, 2011

    Jeg har engang tabt min mobiltelefon i Storkespringvandet… Den hørte jeg aldrig fra igen.
    Men engang tabte jeg en cola ud over en anden mobiltelefon, som slukkede og derefter ikke kunne tændes.
    Jeg lagde den på en radiator natten over, og næste morgen var den som ved et trylleslag sig selv igen! Omend en smule fedtet… :-)