Hvis du kun skal have én maskine i dit køkken

1 Min læsning

Skal du kun have én maskine i dit køkken, så er det vist denne her du skal vælge. Tyske Gastroback har lavet en multimaskine, som kan gøre det meste af det, du har brug for, når du skal lave mad.

Den har mere end 20 programmer indbygget. Alt fra at koge ris og pasta, bage, dampe, slow cooking, friturestege dine kartoffelchips, koge din lækre løgsuppe eller lave syltetøj. Bare for at nævne nogle få.

Den er nem at betjene via et stort trykfølsomt display. Multimaskinen har en stor beholder på 5 liter med non stick-funktion.

Du kan holde maden varm i den i op til 24 timer, og den har en timer indbygget, så den kan have maden klar til, når du kommer hjem fra en god lang tur i skoven.

Den har også et væld af tilbehør, som følger med. En målekop, risske, friturekurv og yoghurt-enhed med 6 beholdere.

Gastroback har igennem mange år været førende på det tyske marked inden for kvalitetskøkkenmaskiner med stort fokus på kvalitet og brugbare funktioner. Og med 20 funktioner i én maskine, så kan den vist godt få en fast plads på køkkenbordet.

Læs mere om Gastroback – Multicook

Den koster 1499 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 5 =

1 Comment
  • Mia Clément
    november 20, 2015

    Linket virker desværre ikke?