Hyr en fest fixer- Adgang til de hotteste steder i London og New York

2 Min læsning

Når du besøger New York eller London kan du få en autentisk boligoplevelse i de rigtige kvarterer med Airbnb. Du kan hyre en lokalchauffør med Uber og nu kan du også hyre en lokal festguide med Zoolofix.com. Sharingøkonomien handler om mennesker der er fælles om noget. Ting, tjenester, oplevelser eller hinanden. 

Partyguide

 

Forleden var jeg i London og prøvede at komme ind på en smart bar, hvor jeg ikke var på listen. Det gik ikke så godt. Til gengæld kom jeg ind på SOHO House lige rundt om hjørnet fordi jeg mødtes med nogle lokale venner som var medlemmer.Hvis der er linet op til den store bytur i en fremmed by, så er det nemt at havne de forkerte steder. Vi ved godt vi skal holde os væk fra turistområderne, barer hvor de sælger farverige drinks i meterhøje plastikglas og de letpåklædte typer der prøver at lokke os ind til “private shows”. Men hvordan finder man de rigtige steder? Og endnu vigtigere, hvordan kommer man ind?

Man kan læse nok så mange guidebøger og internetguides til de bedste barer, men i praksis er man på ingen måde garanteret adgang til de bedste steder, hvis man ikke kommer med en der ved hvad det drejer sig om. En der er medlem, kender dørmanden eller på anden måde ved, hvad der skal til for at aftenen ender med gode drinks på det perfekte sted, og ikke med en endeløs vandring for at finde bare et eller andet sted. Men hvis man ikke er så heldig at have en lokalven, så kan man da bare leje en. En ny rent-a-friend service tilbyder at connecte partygoers med partyknowers.

KlubguidePå Zoolofix.com kan man browse sig igennem forskellige partyfixertyper og læse profiltekster til man finder den perfekte som enten er specialiseret i f.eks.  undergrund, highend eller LGBT. Hver fixer har en pris for natten og det er muligt at komme med preferencer så fixeren kan planlægge den perfekte aften. Og er man selv typen der kender byens hotteste klubber og altid ender i den vildeste fest, så kan man også selv melde sig som fizxer. Indtil videre kun i London og New York, men Zoolofix lover flere byer er på vej.

Partyfixer-london

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 20 =

No Comments Yet.