Det ideelle mobilcover til kolde vintre

2 Min læsning

WinterCase holder både smartphone og brugerens hænder varme. Det nye cover til iPhone og Samsung indeholder nemlig både et ekstra batteri og varmetråde, så man ikke får forfrysninger, når man taster eller taler i telefon i frostgrader.

I de senere uger har der været flere historier i aviserne om, at man skal passe godt på sin iPhone her i vinter. Det kostbare stykke elektronisk isenkram bryder sig nemlig ikke om kulde – og slet ikke frost.

Men hvad med smartphone-brugerne?

Skal ingen have ondt af dem, når de tager fingrene ud af handskerne for at kunne betjene deres mobil i kulden? De kommer da også til at fryse forpoterne, hvis et opkald skal foretages eller en sms besvares ude i den fri luft ved adskillige frostgrader.

Well – dette nye smartphone-cover løser begge udfordringer.

På den ene side beskytter WinterCase mobiltelefonen og isolerer den mod kulde fra omgivelserne. På den anden side har coveret indbygget elektrisk håndvarmer, der holder fingrene lune og i topform – selv når mobiltelefonen bruges i rigtige frostgrader. Teknologien minder om den, man kan få i opvarmede bilrat. Varmetrådene holder bagsiden af mobiltelefonen ved en behagelig temperatur på 35 grader Celsius. I op til tre timer.

Og for det tredje har WinterCase-coveret et eget batteri indbygget, der har energi nok til at oplade en smartphone fra nul til fuld kapacitet.

Det er da praktisk. Også når man får at vide, at WinterCase fås i udgaver til både iPhone- og Galaxy-telefoner. Samsung-brugere skal da ikke fryse fingrene mere end iPhone-folket.

WinterCase fås i fire farver og er designet, så brugeren har fri adgang til kamera, opladerstik, højttalere og vigtige knapper – også med ”overfrakken” på.

Wintercase Hand Warming Smartphone Case kan i øjeblikket forudbestilles til priser fra 69 canadiske dollars til iPhone eller Samsung Galaxy. Det svarer til ca. 380 kroner….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 4 =

No Comments Yet.