iPhone 8 Plus er hele familiens kamera

1 Min læsning

Artiklen bliver også bragt i Månedsmagasinet IN.

Man siger det bedste kamera er det, du har på dig – og det er i dag i de allerfleste tilfælde mobiltelefonen. iPhonen er i forvejen verdens mest benyttede kamera og med dual-linsen i den nye iPhone 8 er kvaliteten af billederne nu så gode, at de fortjener en plads i feriealbummet. Det er med andre ord hele familiens nye kamera.

Ifølge kameraeksperterne hos den franske testvirksomhed DxOMark, der er alment anerkendt for uafhængige anmeldelser, slår iPhone 8 og iPhone 8 Plus pt. alle andre smartphones på markedet, når det kommer til kvaliteten af billeder skudt med et mobilkamera.

Mobilbilleder der ligner en million

Den store iPhone 8 Plus har ligesom forgængeren et dobbeltkamera og med en meget nemt betjent portrætfunktion, har Apple sørget for et imponerende professionelt look til både selfies og til billeder af dem, du holder af.

iPhone 8 Plus med den store 5.5” skærm koster 7099 kr. og findes i farverne Gold, Silver og Space Gray. Du kan også finde den mindre iPhone 8 4.7” på Apple.dk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − fourteen =

1 Comment
  • Rasmus
    december 4, 2017

    Det er vildt de kan lave kameraer i dag, der tager så gode billeder.
    Vi skal ikke mange år tilbage, før spejlreflekskameraer bare var “The thing to have”