5 julegaver til luksusnørden

2 Min læsning

Mangler du inspiration til julegaven til luksusnørden? Så læs med her, hvor Elektronista guider til 5 julegaveideer, vi selv har nerdgasm over. 

Du kender hende, eller måske er du hende: Luksusnørden. Vild med alt, der er nørdet, men stadigvæk altid stylish. Typen, der har styr på de helt små deltaljer og hende, der har alt luksusgear i smukt design med subtile referencer til et nørdet og tjekket univers. Men hvad giver man luksusnørden til jul, og hvad mon hun ønsker sig?

Lækre læderhandsker – selvfølgelig med (et) ‘touch’

Med læderhandsken Ground Women Touch fra Royal Republiq behøver luksusnørden ikke undvære sin smartphone på de kolde vinterdage; den kan nemlig bruges med de elegante handsker på.  699 kr. hos Zalando.

Wonder Woman: WW Emblem guld øreringe

Wonder Woman er DC Comics’ største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Siden har hun været skildret i både tegnefilm og tv-serie, men der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter så dagens lys. Det er der kommet nogle ret fantastiske øreringe ud af til kun ca. 112 kr. hos Merchoid.com.

 

 

Et cool iPhone-cover til den tech-savvy luksusnørd

Det perfekte nørdede iPhone selfie-cover, der skriger geek chick uanset, om du er fotograf, amatør eller entusiast. Luksusnørden kræver det rigtige lys til at indfange hvert et øjeblik fra alle sider og LuMee Duo iPhone 8, 7, 6s, 6 Case leverer perfekte selfies til 450 kr.

Nedshirtbattle jule-edition. Bring it on!

Luksusnørden skal selvfølgelig have en julesweather, der udover at være varm og stilfuld også signalerer hendes udsøgte smag i film, videospil og pop- og populærkultur. Og der er mange fede at vælge imellem! Find den helt rigtige til dig eller din yndlingsnørd på Merchoid.com.

 

Den ekslusive designertaske med 12 funktionelle lommer og indbygget powerbank. What’s not to like?!

Elektronista clutchen er enhver luksusnørds must-have! Clutchen tager det digitale liv seriøst med et fokus på funktionalitet uden at gå på kompromis med smukt design. Og så er den elsket af både Elle, Wired og Vogue. Vi anbefaler luksusnørden en Elektronista Clutch Guld Edition til 1.995 kr. Eksklusiv og luksuriøs. Som skabt til vinterens varme jakker og glimtende fester. Find taskerne på ElektronistaShop.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 5 =

3 Comments
 • Rasmus
  december 2, 2017

  De er da meget sjove de gaver :)

 • Pernille Palme
  december 18, 2017

  Men men men, hvor kan man finde den fine Geek-halskæde?

 • jens
  oktober 26, 2018

  har du googlet det ?