Giveaway 1. søndag i advent – Vind en Elektronista Clutch!

2 Min læsning

Elektronistas adventskonkurrence er forbeholdt vores abonnenter. Du er mere end velkommen til at tilmelde dig Elektronista Insider listen lige her. 

Julen står snart for døren, og det betyder, at Elektronistas traditionsrige advents-giveaway er tilbage! De næste 4 søndage op til jul kan du vinde lækre gadget goodie bags, som kan forsøde din juletid og længere ud i fremtiden.

Her 1. søndag i advent udlodder vi en Elektronista Clutch i sort læder – den originale digitale designertaske med indbygget strøm og 12 funktionelle lommer. Den sorte læderclutch er pioneren i serien af Elektronista Clutches, som i dag er blevet et internationalt anderkendt brand og elsket af medier som Elle, Wired og Cosmopolitan.

Vinder du clutchen, kan det blive slut med at slæbe rundt på rod eller lede efter nøgler og misse et opkald, fordi du ikke kan finde din telefon. Med lynlåsen i taskens side har du altid nem adgang til det hele. Og så kommer den med en indbygget powerbank, som kan lade din telefon op til 2 gange.

Elektronista Clutch er enhver gadget- og design-elskers musthave. Den er udviklet med udgangspunkt i brugerens virkelige behov og et stjerneeksempel på, at design og funktionalitet kan gå op i en højere enhed.

Hvad er dine ønsker til en taske? Fx: Hvad skal din taske kunne? Hvad savner du ved den taske, du har nu? Og hvordan mon fremtidens taske ser ud? Skriv et par linjer om dette nedenfor og deltag i konkurrencen om en sort Elektronista Clutch til en værdi af 2.395,00 DKK.

Konkurrencen løber til søndag d. 10. december 2017. Vinderen får direkte besked.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × four =

152 Comments
 • Lotte R.
  november 30, 2017

  Jeg savner en taske med nok rum! Alt ligner et kaos, når jeg åbner min taske …

  Og faktisk kunne det være rart med et “skralderum”, der var nemt at rengøre. Jeg render altid rundt med gammelt papir, tyggegummi, en mandarinskræl – findes der ikke en løsning, der ikke er megaklam?

  Fremtidens taske kan folde sig mere ind og ud – er mere fleksibel, så brugeren kan købe designet, men “møblere” tasken, som han/hun vil. Ingen lommer, lynlåse eller hægter er faste, men kan flyttes rundt, så tasken både passer til den enkelte og den enkeltes aktuelle behov.

 • Tina KH
  november 30, 2017

  Goddag sikke en lækker luksus clutch I har på højkant:-)
  Jeg vil meget gerne deltage, for står netop og mangler en praktisk taske til min lille bærbare, til mobil, lollebog, usb, nøgler, penge, osv.
  Den taske jeg har nu er flot, men mangler rum til at organisere og derfor ligger alt i en pærevæltning, hvilket er træls.
  Min testmappe mangler også rum, hvilket er ufornuftigt, da jeg netop har brug for organisering.
  Jeg tror meget at fremtidens taske, clutch ligner jeres bud:-)
  Dog tænker jeg at der må opstå en bedre løsning med at spænde over skrå på kroppen, som mavetaske eller lign, så den sidder fast og indholdet bedre forsikret mod små tyvfingre.
  Jeg håber det bedste jeg har lært:-)
  Og en glædelig juletid ønskes.

 • Camilla Nyegaard
  november 30, 2017

  Jeg savner en taske med en masse små rum, så det hele bliver lidt mere overskueligt. Så denne taske er lige noget for mig og med alle de gadgets er det jo bare en drøm at vinde den.

 • Sofie Heilmann
  november 30, 2017

  Lækker præmie i har på højkant! Jeg er nyuddannet og derfor arbejdssøgende. Jeg prøver så ofte som muligt at komme ud på kaffebarer/cafeer og arbejde på ansøgninger der så jeg får noget der ligner en almindelig hverdag. Så jeg har altid min bærbare, iPad, bullet journal, IPhone med mig overalt. Min taske er pæn, men jeg skal virkelig rode rundt for at finde sagerne.
  Fremtidens taske er en taske man kan åbne helt op og få overblik over indholdet der ligger organiseret i lommer. Jeg har for nyligt investeret i en UNO ll hvor man kan udskifte “indholdet” så det tilpasses om man skal ud og fotografere og have en del udstyr med eller om man skal alle sine gadgets med ud til en cafe. Den er så lækker, men kunne godt tænke mig en elektronista clutch så der kan komme lidt stil over det også.

 • Carina R
  november 30, 2017

  Rum nok så der er orden! Det mangler jeg virkelig, men er også glad for køsningen der hedder lille taske med gode run placeret i stor taske sammen med pc på job, men hvor den lille taske også kan bruges alene på vej i byen feks

 • Maria Ørum
  november 30, 2017

  Det er vigtigt for mig at der er mange rum, da jeg er et frygteligt rodehoved og aldrig kan finde det jeg skal bruge i min taske at den så også har strøm er jo total luksus…

 • Cecilie Nielsen
  november 30, 2017

  Super lækker præmie i har på højkant. Jeg mangler i den grad en praktisk taske, der kan rumme en ipad. Ingen af mine pæne tasker har plads til den. Jeg har tit brug for at have den med mig på farten, og derfor ender jeg desværre ofte med at slæbe en alt for stor og kluntet taske med mig.

 • Annette Aarre Dalsgaard
  november 30, 2017

  Præcis at der mulighed for at oplade sine mobile enheder. flere rum, så cremer, læbepomader osv ikke ridser mobil og lign. Et rum til affald ville også være dejligt.

 • Eva
  december 1, 2017

  En taske som er stor nok til at rumme alt mit happengut men lille nok til at det ikke bliver et kæmpe rod. Masser af rum og lommer må være vejen frem

 • Henrik
  december 1, 2017

  Jeg vil rigtigt gerne vinde denne til min hustru, men kan i ikke lave en mande version. Vi slæber jo (næsten) rundt på ligeså meget stuff.

 • Chanette
  december 1, 2017

  Et stort rum til det organiserede rod, to mindre rum til samme og en indbygget oplader til mobilen.

 • Betty
  december 1, 2017

  Jeg er lige stoppet på arbejdsmarkedet og er gået på efterløn . Jeg har brug for en ” ny arbejdstaske” til mit nye liv med masser af rum og ekstra strøm til tilværelsen.

 • Helle D
  december 1, 2017

  En taske med mange rum af forskellig størrelse, så taskerodet får en ende. Denne ser bode smart og funktionel ud❤️

 • Mette Marie Weinrich
  december 1, 2017

  Man mangler vel altid bare en taske, ;-)

  En taske skal kunne rumme en læbestift, en mobil, mine elskede solbriller, nøglen til hus og bil, et par kreditkort (-snart ikke nødvendigt, når kortene bliver samlet på mobilen).

  Så skal den være smart og passe til mit outfit.

  Jeg synes, din model er topsmart!

 • Camilla
  december 1, 2017

  En taske med mange rum, men rummene skal have specifikke formål fx et rum til nøgler, et til telefon osv så man ikke skal rode alle rum igennem hver gang man skal finde sin telefon Og strøm i taske er rigtig smart!

 • Helle
  december 1, 2017

  En taske med plads, men som stadig er handy og fiks! Min nuværende har kun ét rum, så alle ting samler sig i bunden og roder rundt. Det er genialt med opladningen her, og det må klart være fremtiden, måske endda solcelle charging…

 • Helle Trolle
  december 1, 2017

  En taske, der er flot at se på, let at bære og som kan organisere alle mine små og store ting – og som passer godt på mobil og ipad.

 • Camilla Vogn Kjær
  december 1, 2017

  Savner i den grad en smart (!) arbejdstaske med god plads til det hele og med en tilhørende lille clutch, som man lige kan tage op og med videre, når den store taske ikke er nødvendig.
  Og det er et must at tasken også kan bæres cross body :o)

 • Dennis Helt Andersen
  december 1, 2017

  Masser af rum… syntes jeg mangler til alle ens kabler, adaptere, usb o.s.v.

 • Rikke
  december 1, 2017

  Min taske skal kunne lige præcis det en elteonista clutch kan. Masser af rum, de daglige kreditkort lige ved hånden. Opladning. Plads fil både iPhone og iPad. Den er også den bedste rejsetaske. Er den heldige ejer af en guld. Hver gang jeg flytter over i en anden taske går der mindre end en dag så er jeg tilbage …. ahhhh!!!
  Og den sorte pioner vil jeg elske at skifte imellem.

 • Jeanette hedegaard
  december 1, 2017

  Samling. – Samling på de mange små sager, jeg bruger mest. Fx telefon, opladet og nøgler.

 • Lene veldt
  december 1, 2017

  Fremtidens taske har mulighed for at blive større og mindre alt efter hvad man skal bruge den pågældende dag og så er det muligt selv at designe den online inden køb så fx jeg der har brug for at have insulin og målere med mig fast kan designe rum til det formål. Tilpasning til den enkelte forbrugers behov må være fremtiden. Det er ikke virksomheden det gætter behovet men levere det det er behovet.

 • Trine
  december 1, 2017

  Sindsyg lækker clutch, som kunne være perfekt til alle mine sager når jeg er “on The go” fra kundemøde til kundemøde.

  For mig er både design og funktionalitet vigtigt. Design: lækre materialer, der er kræset for detaljen osv. Funktionalitet: rum som giver mulighed for opdeling til kuglepenne, lille parfumestick, plads til mobil (har jo altid kjole på, og dermed ingen lommer). Mulighed for at justere remmen, så man kan have tasken over skulderen, eller sat som crossbody.

 • Annette A
  december 1, 2017

  Min drømmetaske er så stor, at den kan rumme indhold af mindst 5 andre små etuier og tasker …. Jeg savner nemlig en taske med opdelinger eller rum …. et til makeup og håndcreme, et til mobilen, et til paperbank og usb, et til kreditkort-pungen og mønt-pungen, et til laptoppen eller når den forvandler sig til en Ipad så skal der også være plads til et par små sandaler om sommeren og et tørklæde eller en trøje. Faktisk har jeg vist set den her på siden …… ❤

 • Dorte Villadsen
  december 1, 2017

  Jeg vil meget gerne deltage. Har selv haft din taske lige siden den kom på markedet og den har i alle årene været min favorit-taske. Skulle jeg være heldig at vinde går præmien til min ‘SU-ramte’ datter. Hun har nemlig flere gange spurgt om hun ikke snart på arve min

 • Annika Joensen
  december 1, 2017

  Uhh hvor ville jeres clutch falde i god jord hos mig
  Fordi den jeg har kun har to rum, og sikke et roderi altid.
  Ville ææælske jeres, med de mange rum!
  Jeg har brug for plads til alt muligt… læbepomade, lipgloss, håbdcreme, mascara, dankort/andre kort, lidt penge, nøgler, lille spejl… og flere små ting
  For ikke at tale om STRØM…

 • Annette A
  december 1, 2017

  Knomo Audley ❤

 • Katrine Madsen
  december 1, 2017

  Min taske skal kunne rumme hvad jeg har brug for, og ikke mere! Hvis jeg har for stor en taske, ender jeg ned at slæbe rundt på alt muligt bras som jeg aldrig har brug for!
  Den ultimative taske indeholder:
  Mobil, iPad, powerbank+kort ligthning-kabel, høretelefoner/earpods, plads til div. kreditkort, et par panodiler til den der onsdag som bare ingen ende vil tage, en lille notesbog/kuglepen (for nogle ting skal skrives ned analogt) en neglefin, en pakke tyggegummi, plaster, lommeletter og et lille indkøbsnet!

  Jeg har en elektronista clutch sport, og den lever fuldt ud op til ovenstående og jeg elsker den! Men jeg har længe drømt om en i sort læder, den vil kunne gå til både hverdag og fest!!!

 • Dorte Overgaard
  december 1, 2017

  Min taske skal have mange rum – ellers roder jeg :-)

 • Charlotte
  december 1, 2017

  En taske som ikke er for stor, men som stadig har plads til at rumme hele min dag. Som yoga lære er jeg meget på farten, fra et studio til et andet, og samtidig skal jeg være på og svare mails fra kunder. Mellem klasser skal der lidt nyt “shine” til, så lipgloss og en lækker duft kan også haven sin plads. ‍♀️

 • Helle J
  december 1, 2017

  Min taske skal være pæn, evt. ergonomisk korrekt, hvis vi snakker rygsæk, og så skal den have god plads til alle de ting, jeg skal have med mig, uden at den fylder for meget. Og så skal den være let.

 • Charlotte
  december 1, 2017

  En taske med indbygget orden, struktur og opladnings mulighed – what’s not to like
  Den er smuk og funktionel – den vil jeg gerne eje !

 • Karina K
  december 1, 2017

  Den skal kunne rumme alle de ting jeg ofte ser mig selv rende rundt med i lommen. Og det skal være let at finde. Den skal være smart og stilren. Jeg magter ikke store kluntede (og klumpede) tasker. Jeg har stadig ikke fundet den perfekte ‘beholder’ til alle mine ting. Måske er jeg heldig? Den lyder helt fantastisk <3

 • Elim
  december 1, 2017

  Jeg savner at min taske har små holdere til læbestift, læbepomade og kuglepen så det ikke ligger og roder rundt.

  Derudover skal fremtidens taske være let selvom den har oplader funktion etc

 • Elisabeth Schwarz
  december 1, 2017

  JEg er ofte på farten og arbejder fra flere steder og har brug for en taske, der både er praktisk og lækker, men ikke for stor, til at holde alle mine ting, men hvor jeg samtidig kan finde det hele. Da jeg udover set går meget, må den ikke være for stor, og i og med at min fire år gamle iPhone har det med at gå kuldeflad, er det, at der er en ekstern oplader i, gør kun Electronista-clutchen endnu mere cool. (Genopslag. Første ville ikke).

 • IM Lund
  december 1, 2017

  Jeg har virkelig alderen til at få Ræven udskiftet med en anden taske. En taske der stadig stadig skal være super praktisk, rummelig og anvendelig til hverdagens gøremål og indhold. Og så gerne lidt mere cool i designet♥️

 • Mikala Liemann
  december 1, 2017

  Min næste taske skal være både praktisk og smuk. Den skal kunne fungere både, når jeg er på arbejde, og når jeg går ud eller er på. besøg. Den skal kunne rumme både min mini-iPad, min telefon og desuden nøgler, og andre småting. Det er vigtigt for mig at der er små rum, så mine ting ikke ridser hinanden, og at hver ting har sin bestemte plads. En slags indbygget pung med rum til diverse kort og et par mønter ville også være fedt. Endelig skal den helst ikke “mærkes”, når jeg bærer den.

 • Mille Fridal
  december 1, 2017

  Jeg har drømt om den taske i flere år. Wow – den er flot og tidløs og mega funktionel.
  Den er på min ønskeliste!

  Jeg savner strøm i min nuværende taske og flere rum til vigtige sager til den arbejdende mor. Rum til telefon, læbenalsam, håndcreme, børnesnacks, kontanter, nøgler, notesbog, vådservietter mm.

  Den her taske er jo fremtidens taske :-) men jeg kunne også godt drømme om en variant, som er lidt større. Som både kan rumme laptop og puslesager.

  Kh Mor til tre

 • Ida
  december 1, 2017

  Mine veninder plejer at sige, at alt i mine tasker ligger i alfabetisk orden – og min lidt ocd-prægede tilgang til orden kræver bare, at alt ligger på sin plads! Desuden skal en taske være lækker at se på samt røre ved – gode materialer, med andre ord. Det tyder på et match made in heaven med denne lækre clutch og jeg…

  Glædelig jul ;-)

 • Malene
  december 1, 2017

  Wow, det ville være lidt af en drøm at få sådan en taske. Eller faktisk bare den taske… Det med designer tasker har aldrig været en luksus jeg har overvejet at anskaffe mig. Nok mest fordi jeg er studerende og prisen på tasken er cirka det jeg normalt har tilbage at leve for på en måned. Derfor, hvis det var mig, der vandt tasken ville jeg nok aldrig slippe den igen. Jeg ville også stoppe med at rende rundt med en rygsæk, og ligne en på 12, selvom jeg er 25 . Men hvis jeg skal komme med en ting, så savner jeg en organiseret taske, da jeg selv er et kæmpe rode hoved og aldrig husker alt det jeg vil have med

 • Birgit Skrindo
  december 1, 2017

  Flot giveaway. Ville elske at få lov til at flytte ind en sådan. Dagens taske med mange rum ligner noget der er løgn når jeg har ledt i flere omgang. fremtidens taske, kunne med fordel være designet til husets herre, hvor det er lommerne der bugner :) God dag.

 • Per
  december 1, 2017

  Fantastisk taske som kan kombinere alle de ønsker min dejlige kone har til en elegant taske.

 • Merete Hansen
  december 1, 2017

  En taske der er stor nok til også at rumme en madkasse – det er ikke alle, der har kantine.

  Måske en mindre taske indeni, som kan tages ud og anvendes som selskabstaske/pengepung, men som resten af tiden kan anvendes til småting som læbepomade, medicin mm. Den skal være større end den lille pung, der er i dag, da den er for lille til at mase sit dankort ned i.

  Og så selvfølgelig en form for tracking, så man kan spore sin taske på et kort, når man ikke kan finde den (er den hjemme eller på arbejdet ?)

  Måske kunne I lave den i en billigere – mere basis udgave- hvor man så kan købe ekstra fleksibelt udstyr til.

 • Sus Vang
  december 1, 2017

  Hej
  Lækker, lækker præmie.
  Fremtidens taske for mig: En taske, der naturligvis er stilig og lækker at røre ved. Men som samtid kan organiseres, så den passer til det aktuelle behov. Der er stor forskel på, om man er på vej ud og spise eller skal til møde.
  Derfor skal man kunne fjerne rum eller gerne dele af tasken, minimere/maksimere efter behov.
  Selvfølgelig skal den også være lækker, når man åbner den og så må den gerne kunne organiseres, så hver ting har sin plads. Det vil spare tid i længden.
  Fortsat rigtig god dag :)

 • Louise Neel Høyer
  december 1, 2017

  Sikke en lækker give away
  En god taske er en, der er både smuk og funktionel smart. Og så skal den give overblik, så du nemt kan finde det du skal bruge. Jeg er vild med opladerfunktionen i clutchen – ja i det hele tager med clutchen, som er lige mig ❤️

 • Helene H
  december 1, 2017

  En taske, hvor alting ikke forvinder ned i et bundløst dyb. Nogle lommer, som ikke trækker i taskens sider, så den mister sin facon. Stor nok til at man kan have deg nødvendige med, men ikke for stor. Robust, så den kan tåle at ligge i cykelkurven og bumpe gennem Københavns gader og tåle at være ude i vind og vejr uden at den bliver for praktisk at se på.

 • Camilla
  december 1, 2017

  Jeg savner orden i min taske. Elektronista-cluchens ruminddelinger og powerbank ville løse rodeproblemet. Og så ville man stadig ikke gå ned på elegance, selv om clutchen er praktisk indrettet.

 • Berit
  december 1, 2017

  Jeg leder stadig efter den perfekte taske, som får min hverdag til at køre lettere, så den skal først og fremmest være funktionel. Men så er der lige det med, at den også skal være pæn.

  For mig tror jeg, at den perfekte taske en er kombi af en lille taske, som er den, hvor jeg har de ting, jeg altid vil have med mig, uanset om jeg skal på arbejde (er jobsøgende lige nu) eller mødes med en veninde, og så en rygsæk i de situationer, hvor jeg skal have computer, madpakke, skiftesko, regntøj (har ikke bil, og offentlig transport i Jylland kræver, at man nogle gange skal gå en god kilometer fra busstoppestedet til arbejdspladsen).

  Fremtidens taske gør det lettere at finde sine ting, for det kan være svært i dag, hvor mange håndtasker er lavet med sort for og praktisk talt bliver “sorte huller”.

 • Liv
  december 1, 2017

  Som så mange andre ville min drømmetaske være en, jeg kunne “finde rundt i” og som kunne organisere alt det, man har med på farten – mobil, makeup, kuglepen/notesbog, vand/snacks osv. – og især et rum til nøgler, da de på magisk vis altid lander allernederst i bunden af tasken…

  Den indbyggede powerbank er genial, da jeg især her i de kolde måneder oplever, at min iPhone går i sort.

  Udenpå må tasken gerne være vandafvisende, da tasken tit sidder rundt om mig på vej på cyklen i alt slags vejr, også regn og sne…

 • Mia Andersen
  december 1, 2017

  Jeg savner en taske med et bedre overblik. Alt er et stort rod i min taske.

 • Lone S.
  december 1, 2017

  Jeg er gadget- og design-elsker, så det er lige en taske for mig. Jeg savner i min nuværende taske at have styr på iPad, iPhone, opladere, kuglepenne og diverse andre ting. Nøglen ender altid i bunden af tasken, så jeg skal lede efter den. Det kunne være dejligt at have Elektronista Clutch med til møder og se mere prof ud.

 • Caroline Søeborg Ahlefeldt
  december 1, 2017

  Jeg har så stor respekt for det at lave en skøn og smuk taske, hvor alle ting bor på hver deres trygge, dedikerede plads. I en travl og hektisk hverdag, hvor vi moderne kvinder konstant jonglerer børn, hjem, arbejde, familie, venner og momentvise romantiske nedslag, og hele tiden kæmper for at få bare lidt mere blank tid til bare at falde i staver eller, oh så luksuiøst, lige få tid til at høre den seneste Elektronista podcast – så er det at have en taske hvor strømmen er rigelig og alting er ordnet og til at finde simpelthen en life saver. En ø af tryghed i et hav af travlt, levet liv! En bedste ven og allieret i kampen om at nå igennem hverdagens strabadser! Og ikke mindst en påmindelse om at skønhed, æstetik og smukke tasker er en grundlæggende glædesfaktor i et kvindeliv. Amen.

 • Tina Juul Rasmussen
  december 1, 2017

  Clutch? Den skulle da hedde (electro) Crutch. Den krykke, jeg støtter mig til og ikke kan undvære, når det hele halter lidt. Ro, overblik og support – og lækker oveni. What’s not to crutch :-)

 • Christine D C
  december 1, 2017

  Det vigtigste for mig er forskellige rum af forskellig størrelse – så er der plads til alt det praktiske man altid ender med at have med, når man har to børn! Ender desværre alt for ofte med en alt for stor og praktisk taske – ville da være så meget federe med en cool clutch, så kan man endelig ligne en mor med overskud ;-)

 • Anders
  december 1, 2017

  Jeg egentlig ikke nogen ønsker til en taske. Men jeg ønsker mig meget en smuk taske til min kone, hvor hun kan have alle sine sager på en dejlig organiseret måde, så selv jeg kan finde noget i den!

 • Karen Smith-Andersen
  december 1, 2017

  Det som Clutch’en har, er jo det som de fleste tasker mangler – RUM! Elsker at have hver ting på sin plads – OGSÅ i min håndtaske og DET har min nuværende taske overhovedet ikke. Du vil oftest se mig rode rundt efter en kuglepen, min mobil el. lign – hvis ikke jeg allerede HAR givet op og væltet det hele ud på bordet! Kan se i stien, at andre kan nikke genkendende til dette problem ;)
  Håber jeg vinder – rigtig god jul til alle og tak for et godt nyhedsbrev!

 • Tina Iversen
  december 1, 2017

  Jeg savner klart overblik og styr på devices – hvis man kan få en taske der ikke fylder meget og er lækker at se på samtidig, så er det lige sagen – håber jeg vinder ;-) God jul til alle

 • Abelone Glahn
  december 1, 2017

  Kan du ikke få lavet et felt som det, hvor producentens navn fremgår, men hvor vi selv kan stikke et eller to visitkort ind så de dels ikke blir krøllede af at ligge i et rum, og dels fungerer som identifikation af taskens ejer, hvis man skulle være så uheldig at tabe den.
  Altså et felt ligesom mange stofkufferter har og som fungerer som kuffertmærke.

 • René Petersen
  december 1, 2017

  Elektronista Clutch 3.0 … med rum til vandflaske –
  Elektronista’s specialdesignet vandflaske, så man
  kan holde væskebalancen når man er på farten.

 • Nancy D'Souza
  december 1, 2017

  Hej! Det der er så genialt ved Elektronista clutchen er at alt den er organiseret, kompakt over overskuelig. Og så er den lille nok til at blive lagt i en størretaske, hvis behovet opstår. Problemet med de tasker jeg har er at det kan være svært at finde det, som jeg skal bruge. Eller jeg ender med at have nøgler, telefon etc. fordelt i frakke- og bukselommer. Ikke et ømt syn. :)

 • Steff.
  december 1, 2017

  Clutch’en er allerede et fedt produkt – men et fladt rum på bagsiden, godt til at holde et enkelt arkpapir eller to ville være godt.

 • Linda
  december 1, 2017

  At være organiseret er en kæmpe hjælp i hverdagen. En Elektronista clutch ville hjælpe voldsomt.

 • Gine Petersen
  december 1, 2017

  Den perfekte taske er både pæn og praktisk. Der skal være god plads, uden at man behøver have en kæmpetaske, og er skal helst være flere rum, så man hurtigt kan finde sine ting. Min nuværende taske har kun eet stort rum, og det er nogen gange et mareridt, at finde de ting, jeg skal bruge, fordi det hele ligger i en stor “skøn” sammenblanding. Fremtidens taske må gerne være trackbar, så det bliver lettere at finde den igen, hvis man skulle miste den eller få den stjålet.

 • Charlotte
  december 1, 2017

  En taske skal kunne organisere mine ting! Udover denne clutch er det til dato ikke lykkedes mig at finde en taske med mere end et stort rum og et enkelt eller to mere.
  For en organiserings-nørd som mig er det altså rart at alt har deres egen plads, så man ikke sidder i s-toget og graver efter telefonen der igen er havnet på bunden.
  Herudover skal der været plads til BulletJournal, pen, iPad, kort, chokolade og det løse.

 • Anne Sørensen
  december 1, 2017

  Jeg savner en taske, hvor jeg ikke får blandet alting sammen – selvom jeg har mange (små) ting med på farten. Sådan én med gode rum, der holder tingene adskilt. Sådan én, hvor ledningerne fra hørertelefonerne ikke på forunderlig vis forvandles til en ufiks nøglering, der gør både nøgler og høretelefoner ubrugelige.

 • Pernille
  december 1, 2017

  Min taske skal være simpel og overskuelig, uden at blive for lille. Den skal kunne indeholde de ting jeg har brug for på farten, være klassisk i designet og jeg skal have overblik over indholdet uden at skulle rode rundt efter de småting, der altid ender i bunden af en taske.
  Ville elske at vinde en Elektronista clutch!

 • Lise Halskov
  december 1, 2017

  Jeg mangler en taske, hvor tingene har en logisk plads. I min nuværende taske er de rum, der skulle være beregnet til telefonen ikke af den rigtige størrelse, så tingene rasler alligevel rundt nede i bunden. Så må min taske rigtig gerne have plads til min mini iPad, og plads til penge, så alt er samlet et sted. Fremtidens taske skal bare være meget mere indrettet på det elektroniske liv, vi fører. Jeg ville elske at få et eksemplar af Elektronista clutchen! :-)

 • Katrine Brandborg
  december 1, 2017

  Min nuværende er en wallet, som kan indeholde mine kort og mobil. Desværre kan jeg ikke have kontanter og mine nøgler med. Det mangler jeg.

 • Josephine
  december 1, 2017

  Min nuværende taske mangler inddelinger. Den har små lommer, men i mærkelige størrelser, som ikke rigtig passer til noget, der kunne jeg godt bruge større rum inddelt til tablet, telefon, etc. Desuden kunne jeg godt bruge et seperat rum, hvor min vandflaske kunne stå, så den ikke afgav kondens vand til de øvrige ting i tasken. Jeg oplever af og til at stikke hånden i en halvfugtig taske, og det er lidt øv.

 • Pernille Lynbech
  december 1, 2017

  Min taske skal først og fremmest være overskuelig, jeg er TRÆT af at rode efter tingene i min nuværende. Hvis alt havde en specifik plads, ville rod høre fortiden til.
  -og så gør det bestemt ikke noget at den er super cool.

 • Nina Christoffersen
  december 1, 2017

  Tasken er bare lækker

 • Dorthe G.
  december 1, 2017

  Kort sagt: Det eneste jeg ønsker mig til jul er….. en Elektronista Clutch!

 • Birna Lambaa
  december 1, 2017

  Jeg savner nemlig en praktisk opdeling, der gør, at jeg nemt og hurtigt kan finde mine ting:)

 • Gitte
  december 1, 2017

  Fiks. Rummelig, overskuelig, ikke for stor.
  Glædelig jul

 • Cornelia
  december 1, 2017

  MIn taske skal meget gerne være overskuelig, men med plads til det hele! Min nuværende taske har kun et stort rum så alt ligger rodet sammen og jeg kan aldrig finde det jeg skal bruge. Jeg tænker at fremtidens taske minde om en Elektronista Cluth – overskuelig, funktionel og pæn!

 • Susanne Kierkegaard
  december 1, 2017

  Fantastisk hvis jeg altid kan finde min mobil i tasken, når den ringer?

 • Lis
  december 1, 2017

  Ved min nuværende taske savner jeg, at den ikke er mere rumdelt, da det ender som et stort hul, hvor alt forsvinder. Så når jeg endelig laver en oprydning så er der nemt to og tre af den samme slags

 • Marlene Høj
  december 1, 2017

  Min taske skal være rummelig, men samtidig skal det være let at finde mine ting – Og så skal den jo helst være flot, så jeg ikke føler at jeg får med en bærepose

 • Ann Østergaard
  december 1, 2017

  Jeg savner fx at min nuværende taske kan lukkes… Magnetlåsen gik i stykker, så jeg har flere gange spredt taskens (meget varierende) indhold på gulvet i kontoret, bilen og i en restaurant.
  Jeg har brug for at en taske har flere forskellige rum, så det hele ikke roder sammen. Mobilen skal have en lettilgængelig plads, så jeg kan nå at tage den uden at lyne tre lynlåse op. Jeg ønsker også at tasken kan hænge på skrå over kroppen, så den ikke ryger ned fra skulderen konstant. Tasken skal både kunne bruges til hverdag og arbejde, men også gerne se lækker ud, når jeg er dressed up og skal ud.

 • Astrid
  december 1, 2017

  Min taske skal kunne være pæn, når jeg kun har mine nøgler i den, men også når jeg slæber hele kontoret med mig.

 • Malene andersen
  december 1, 2017

  uh det er bare den skønneste taske og så med powerbank. hvad kan man mere ønske sig ?

 • Berit
  december 1, 2017

  Har drømt om den i meget lang tid, den er SÅ lækker og oven i købet super praktisk!! Det er lige mig :-)

 • Marianne Mogensen
  december 1, 2017

  Jeg savner i den grad orden i ladere, ledninger, accessories og papirer. Derfor er Clutcheñ det bedste Christina (og Gud) har givet kvinder.

 • Kim b
  december 1, 2017

  Mine krav til en taske er vel bare at den kan have ting i – men jeg havd heller ikke tænkt på hvor vilde mulighederne for hvad den skal kunne er!
  Denne er fantastisk, ville elsker at vinde.

 • Malene R
  december 1, 2017

  Mine ønsker til en taske er at den er en god blanding af funktionalitet og design, den skal have plads til alle mine ting og samtidig skal den have et pænt og stilfuldt design.

 • Katrine Vorum
  december 1, 2017

  Nøj, den ku gøre mig så tjekket!!!

 • Stine Vesten
  december 1, 2017

  Min taske skal være et chickt mini-kontor! En taske hvor tingene ikke bliver væk!! . Den skal være, rummelig, elegant og tidsløs. Og så er det vigtigt for mig, at den er lækker at røre ved!
  Glædelig 1. advent! (Lige om lidt!)

 • Filippa
  december 1, 2017

  EN masse lommer er godt, så man ikke skal rode rundt for at finde tingene

 • Vibeke Løgager
  december 1, 2017

  En moderne taske skal være let , overskuelig, funktionel og fleksibel. Kan ekspandere eller skrumpe alt efter mine behov. Den må gerne udstråle elegance.

 • Thea Lindholm
  december 1, 2017

  Savner en taske som er lille, komprimeret og ikke mindst SMART at se på OG som samtidig har mange indvendige mindre rum, så min taske ikke ligner et kæmpe kaos, når jeg lige hurtigt skal finde noget i den.

 • Anja Bourup
  december 1, 2017

  ÅÅhhh ja drømmer i den grad om at kunne samle alle mine små dele ét sted. Især når jeg på forretningsrejse famler rundt i bunden af store tasker efter fx en powerbank fordi min iphone er liige ved at løbe tør (og hvordan skal man kunne checke in med en flad mobilos? for hvem printer noget som helst i dag?!) og hvor ligger passet henne, når man skal bruge det?! heldigt de spørger om det INDEN kufferten suser afsted på båndet! OG det fedeste er at den er så pæn, at jeg kan bruge den både om dagen og om aftenen, når jeg skal ud. Så den håber jeg helt klart på at vinde.

 • gitte zakariasen
  december 1, 2017

  Den er da over over,genial :D
  Jeg har altid brug for plads. Der er alt i min taske. En bog,makeup,tegnepapir,skriveredskab,bærbar, ect ect. Den måtte egentligt godt kunne vakuumeres,som man ser mange ting kan blive ;)
  Glædelig jul

 • HanneM
  december 1, 2017

  Den smukke clutch har vist de rum man har brug for – og heldigvis ikke det store dybe sorte hul som mine tasker ender med at være. Den slags hvor ting forsvinder. Men denne fine taske, bliver man nødt til at begrænse sig men har alligevel det væsentlige med. Smart! Og så er den pæn.

 • Louise FB
  december 1, 2017

  Min taske skal gerne have små lommer indvendigt, så jeg ikke skal lede efter det hele i ét stort rum. Der skal være plads til håndcremen, pungen, telefonen, en bog, lommeletter og så skal den kunne lukkes ordentligt. Har mistet en powerbank i metroen, fordi nogen syntes hvad der var mit var deres :-/ men vigtigst af alt er at den kan holde til legepladsbesøg, arbejdsnoter og mange gåture i det københavnske og stadig holde sig flot

 • Dorte
  december 1, 2017

  Min nuværende taske har to små og to store rum. Der er plads til penge, telefon, powerbank, nøgler, iPad, ledninger, oplader, blok og kuglepen samt en del flere livsnødvendige småting
  Problemet er blot at taske nu vejer ret meget, er ret uoverskuelig, er fyldt til randen og der er altid noget dom er blevet væk på bunden. Clutchen giver orden og giver et tilskud til prioritering hvad det SKAL med.
  Fremtidens taske skal kunne hjælpe med at finde de forsvundne nøgler og den tørlagte/døde telefon.

 • Jenny Clausen
  december 1, 2017

  man mangler jo altid en taske mere :-) jeg ejer faktisk ikke en clutch så ville være fantastisk at vinde denne! det vigtigste for mig er der er plads til pung, telefon, nøgler og en lip gloss så behøver jeg ikke mere,….. af og til har man dog brug for en taske der kan indeholde en paraply med det danske ustadigt vejr!!! Jeg går også ret meget op i den kan lukkes ordentlige for at holde tyveknægte på afstand :-) krydser fingre. GLÆDELIG december <3

 • Lone Winkler
  december 2, 2017

  Jeg elsker min smukke praktiske clutch. Jeg købte den fine rosa som forunderligt nok passer til næsten alt. Jeg har den altid med mig når jeg rejser og jeg har hele tiden helt styr på mine ting. Jeg flytter rundt på kreditkort og rejsekort så jeg altid har dem jeg bruger mest i forlommen. Jeg bruger den selvfølgelig også når jeg er hjemme og bare skal en tur i byen. En ny smuk clutch i en mørk farve vil være en lykke – og så kan jeg få et nyt eksemplar af den lille smarte pung igen – den jeg glemte i lagkagehuset på Hovedbanegården en af de gange jeg var i København. Jeg savner en nøglering og et lille indkøbsnet (et af dem man kan folde sammen):

 • Trine Hvid
  december 2, 2017

  Jeg render rundt med ryksæk, men ønsker mig en skulder-taske hvor jeg kan have plads til mine ting uden det rodes sammen. Og så er jeg vild med at din taske er designet både til den ultrafeminine og sporty trunte. Jeg har brug for en taske i stramt design med en behagelig rem der er robust nok til tyngden af en tablet eller lille bærbar samt udstyr. Og mulighed for at hæfte mit headset på.
  Fremtiden? Ikke nødvendigt med plads til penge og kort.

 • Sarah Bundgaard
  december 2, 2017

  Fordi det er den fedeste taske jeg endnu har set. Med masser af rum og plads til alt det jeg har brug for. Har længe ønsket mig den.

 • Gitte Nielsen
  december 2, 2017

  En taske skal være smuk, enkel og alligevel feminin – og på magisk vis kunne rumme det hele uden at være for stor :-) Mange rum til kabler etc. som ellers ligger og roder rundt. Remmen skal være robust nok til at bære vægt af computer m.m. Ordentlig kvalitet så den forbliver smuk ved daglig brug i lang tid. Din er smuk og praktisk, så jeg krydser fingre!

 • Susanne Svejgaard
  december 2, 2017

  Jeg synes Elektronista clutchen er genial – plads til stor skærm, lille skærm, oplader og læbepomade og den slags. Det kunne være fedt at kombinere den med en større taske til når der er behov for handsker, paraply og lignende. Måske en mulighed for at clipse den på eller ind i en større taske? Krydser fingre for at vinde clutchen!!:)

 • Louise
  december 2, 2017

  Min taske skal være rummelig – får sjældent sorteret i mine ting der ligger i den så derfor er det vigtigt der er plads. Ønsker mig derfor en større taske der ikke er nær så slidt som den jeg har nu.

 • Ann Karina Farsig
  december 2, 2017

  Denne Church vil blive min yde BFF, hvis den har skrårem eller endnu bedre hvis den har mavebælte rem som min nuværemønde meget slidte taske. Tasken hænger som med skrårem og er sikker mens den giver bevægelighed til at danse på Roskilde, lege turist i Singapore eller lørdagsshoppe i Magasin.

 • Marc Rener Nyeland
  december 2, 2017

  En god lomme til Apple AirPods holderen, så man nemt kan tage dem op og lægge dem væk. Gerne på ydersiden.
  Det fylder, men plads til solbriller, så måske et rum der ikke ridser dem.

 • Anette Ninon
  december 2, 2017

  Elektronista clutchen er mit Drømmeønske, den har det jeg har brug for.

 • Heidi Kauffmann
  december 2, 2017

  Tidløs, god kvalitet og toplækker. Har i dag et neoprencover som transporteres i et kanvasnet. Ikke optimalt….

 • Bønne
  december 2, 2017

  tænk ikke at skulle have alt liggende og flyde rundt i træningstasken, men fint ordnet i en clutch – og pæn er den også!

 • Jette Nørgaard
  december 2, 2017

  Ih den har jeg ønsket mig så længe. Den opfylder jo alle ens ønsker. Jeg har altid et stort rod i min taske, da de fleste jo er et stort “rum”. Så tror jeg, at jeg har glemt at tage min telefon, lipgloss eller pung med. Når jeg så kommer hjem igen går det op for mig, at det jo var i tasken:)

 • Trine Rasmussen
  december 2, 2017

  Jeg hader at det altid kun er et eller 2 rum i en taske, man kan jo ikke finde noget så. Men kan se du har løst det problem. Jeg ha længe gået og sukket over denne taske, den er jo genial

 • Katrine K
  december 2, 2017

  Der skal selvfølgelig være plads til mobil og pung! Men derudover en oplader ( helst også powerbank) lidt make-up,
  Nøgler, gerne en bog/e-bog/tablet, snack/slik til en selv og børnene
  Og diverse andet tingeltangel

 • Jytte Sommer
  december 3, 2017

  Min taske skal kunne rumme alle mine kort, nøgler til mange steder, en pose slik, læbestift, iPad iPhone powerbank, og se supergod ud santidiv

 • Annie Sigvert
  december 3, 2017

  Fantastisk, lige hvad jeg behøver af en clutch

 • Dorte
  december 3, 2017

  Den skal være let at have med sig. Så gerne en rigtig god og justerbar skulderrem.
  Den skal være let at “navigere rundt i”

  Og gerne lukkes med lynlås eller anden holdbar lukkefunktion

 • Anne Larsen
  december 3, 2017

  Den taske er jo nærmest en personlig assistent. Hjælper med at holde styr på mine ting, sørger for der er power til mine gadgets og pifter mit outfit op.
  Min nye personlige assistent – ja tak!

 • Maria F
  december 3, 2017

  Helt klart at der er mange rum for at undgå rod! Men det er jo netop hvad Elektronista-tasken har. For mig vil fremtidens taske kunne rumme en bærbar computer. Tasker der kan har ofte ingen eller kun ét lille ekstra rum – eller de bliver meget ‘computertaske’-agtige.

 • Heidi
  december 3, 2017

  Denne taske må være den perfekte rejsepartner! Den kan på en overskuelig måde rumme alt hvad man har brug for og samtidig passe ned i lommen på et flysæde! Det er super praktisk, da størrer tasker enten skal være under sædet foran sammen med dine fødder eller i boksen ovenover hvilket er virkelig irriterende hvis man har fået vinduespladsen og har glemt et eller andet! Jeg er VILD med den og ville elske at have den med alle steder!

 • Louise Lerbæk Pedersen
  december 3, 2017

  Min taske skal kunne rumme en masse, uden man kan se det på den. Lille, let og elegant. For nuværende bruger jeg oftest en rygsæk…den lever ikke heeelt op til de krav!

 • Anne Mette jepsen
  december 3, 2017

  Ønsker mig en taske som er super flot/stilet og samtidig lille og praktisk med en masse små rum til at sørge for orden. At den har en Powerbank er så fedt. Jeg kan tit ikke finde ting i tasken så det er så genialt at den også kan lukkes helt op.

 • Dorte Daugaard
  december 3, 2017

  Uh, den vil jeg gerne vinde!
  Jeg savner en taske med mange rum tilpasse pung, pc, oplader, bøger mv til arbejdscafebesøg, hvor det hele ender hulter til bulter

 • Lisbeth Mortensen
  december 3, 2017

  Håber rigtig meget det bliver mig, den vil passe perfekt til mit liv og gøren.

 • Sisse
  december 3, 2017

  Jeg har længe drømt om at købe denne fantastiske Clutch

  Jeg tror fremtidens taske kommer til at have en form for solcelle bygget ind i læderet således den kan lade op og opbevare strøm længere. Med et Tesla batteri vil man komme langt.

 • Sarah
  december 3, 2017

  Jeg kunne utrolig godt tænke mig en taske, hvor indholdet i den er overskueligt, så man hele tiden kan finde hvad man har brug for.

 • Tatiana Granfeldt
  december 3, 2017

  Hej Christiane. Fremtidens taske skal helt klart indeholde følgende ting: :-)
  1) Trådløs opladning af tasken – så vi frier os selv fra ledninger :)
  2) Trådløs opladning af vores devices i tasken
  3) Wifi-Access-point, så man med sine devices kan gå på Nettet via tasken
  4) Fingeraftryksåbning af tasken – altså en taske der kan genkende sin ejer :)
  5) Indbrudssikker taske i stærkt stof – der ikke kan klippes, skæres, brændes o.lign. åben på uautoriseret vis
  6) Taske med indbygget tyveri- og overfaldsalarm, hvor alarmen udløses, hvis remmen på tasken skæres over, eller tasken rystes eller svinges voldsomt. Sådan én ville jer gerne udstyre mig selv og min datter med !

  Rigtig glædelig jul til dig & dine – Tak for Elektronista nyhedsbrevene som jeg og min mand (som spørger mig: hvorfor laver Christiane ikke en smart herre-udgave af sin Elektroniste Clutch taske) læser fast – de har udfyldt et hul i den danske IT-medie-verden.

 • Tina H.
  december 3, 2017

  Fremtidstasken må gerne indeholde:
  – Powerbank eller solceller
  – vandtætrum til lille vandflaske (har haft et par uheld, hvor låget ikke var skruet rigtigt på)
  – en minitaskeparaply (bor jo i DK)
  – brillerum, hvor brille er beskyttet og ikke bliver ridset (skifter mellem briller og solbriller m styrke)

 • Susie Lund
  december 3, 2017

  Jeg mangler en taske, som er praktisk på arbejdet, men samtidig er stilet nok til om aftenen. Da min mobil sjældent holder strøm en hel dag, så er det et must med powerbank. Fremtidens taske skal kunne designes individuelt og evt. kunne gøres større eller mindre efter behov.

 • Hanni Hjortsbjerg
  december 3, 2017

  Hvis jeg vandt sådan en taske, ville jeg måske blive taget lidt mere seriøst, når jeg kom ud til diverse møder. Jeg er ikke så høj (jaja – ikke dværg, altså…), og alle de gængse tasker på markedet er store. Forestil dig sådan en tumpetulle komme rullende med en kæmpekuffert i en alt for lang skulderrem. Ikke et professionelt syn… Og så er der det med rummene. Hvis man i forvejen har gjort et kluntet første indtryk, bliver det ikke bedre, når man åbner tasken, tager pc, tablet eller andre gadgets ud, og der så følger ledninger, læbepomade og fem usb-stik med. Så er der bare ikke så mange, der opdager, at det der kommer ud af munden på tumpetullen, faktisk er både informeret og relevant. Alternativt skulle jeg bruge en rygsæk. Det er bare heller ikke supertoll at ligne en kikset blanding af Desperate Housewives og National Geographic. Din clutch har et feminint udtryk kombineret med insiderens krav til anvendelighed. Den ville på alle måder være et kærkomment boost til min professionalisme.

 • Lone Thomsen
  december 3, 2017

  Nok rum….og lækkert læder

 • Lone Thomsen
  december 3, 2017

  Nok rum og lækkert læder

 • anette larsen
  december 3, 2017

  Rummelighed og godt design

 • Charlotte Hjorth Frantzdatter
  december 3, 2017

  Jeg savner en pæn taske med nok rum. Og hvor rummene er store nok til en lille bærbær. Enten ender jeg med en kæmpe it rygsæk eller også en dametaske med 2 rum og derfor en kæmpe rod od ridsede skærme.

 • Anne-Mette Christiansen
  december 3, 2017

  Jeg ville blive virkelig glad for sådan en lækker Elektronista-clutch. Den skulle følge mig i tykt og tyndt, for der er plads til alt, hvad jeg skal bruge på min vej. Oven i købet i rum i forskellige størrelser, der er så fint udtænkt, at det er let at finde hvad jeg har brug for. Tænk at sådan en rummelig taske kan se så lille og fiks ud på ydersiden :-D

 • Frederikke Hald
  december 3, 2017

  Kender I ordsproget: Rod i din taske, rod i dit liv?

  Eller måske er det noget jeg lige har fundet på. :-) Jeg skal gøre det kort: geg vil gerne vinde clutchen, så jeg kan holde styr på mine 1000 ting, samlet i én smart og funktionel taske. Når jeg først har styr på min clutch, som jo er en musthave, har jeg styr på livet, som en smart karriere kvinde.

  God jul!

 • Maria N L
  december 3, 2017

  For mig er det vigtigt med en rummelig taske, der ser smart og fiks ud. Jeg skal helst have lidt en følelse af at være Mary Poppins, når jeg hiver ting op at min diskrete taske, der samtidig har plads til det jeg har brug for på min vej.

 • sara rasmussen
  december 3, 2017

  Fremtiden er her jo allerede, når der er indbygget powerbank! Det skulle alle tasker have. Ret genialt :) Og den orden man kunne få. Jeg kan aldrig finde mine nøgler i min taske :)

 • Anne
  december 3, 2017

  Savnet vel egentlig lidt en større taske med flere i en. I den største er der plads til skiftesko, laptop makeuppung og en mindre (electronista clutch) jeg hurtigt kan tage frem og bruge selvstændigt. Og så må den gerne kunne lidt det samme som Adam Savages (mythbusters)taske : lukke let med magneter, kunne stå helt åben, så der er fuldt overblik.

 • bat-el
  december 3, 2017

  UH en lækker giveaway.

  Det jeg savner mest ved den taske jeg primært bruger nu, er rum der giver mening, for det jeg skal bruge dem til. Min ene taske er fuld af rum, men med forkert størrelse. Så måske en fremtidstaske med en indsats der kan skiftes ud så tasken både kan være tom, men også indeholde rum til computer, køleelement til mad/drikke, en divider med plads til notesbog, oplader og kuglepinde.

 • Julie sophie von linstow
  december 3, 2017

  Fremtidens taske er en “Alt i en” taske ala den man kan vinde her!
  Men ydermere en bonus effekt i form af at tasken skulle kunne skabes om til den pågældende lejlighed ex; håndtaske, rygsæk, totebag etc

 • Therese
  december 3, 2017

  Min taske skal kunne rumme alt det jeg har brug for på farten – uden at blive for tung! Samtidig skal jeg hurtigt kunne finde det jeg søger – dvs mange rum osv er en fordel.. pt bruger jeg en pusletaske, men når bleskift stopper glæder jeg mig til at bruge en Chic dame taske igen ;)

 • Mia Ben-Ami
  december 4, 2017

  Det vigtigste for mig er at taske er rummelig, har mange så rum til forskellige dele, og så er det hamrende vigtigt at den er handy. Jeg er ret begejstret for at elektronista clutchen har indbygget powerbank, så der ikke skal slæbes ekstra med.
  Rigtig glædelig december

 • Ingrid Ann Watson
  december 4, 2017

  Jeg synes tasken er så fed.
  Tak for at have tænkt for mig.

  Det jeg kunne tænke mig, var at der var plads til en lidt større computer, lig med endnu en taske, der var nummeret større.
  Min computer er lidt større, så jeg kan ikke bruge tasken i den størrelse, den har nu.
  Men ville nok købe en ny computer, hvis jeg vandt :-}
  Jeg bruger computeren til at skrive bøger og optage etc så det er rart med en lidt større skærm og jeg orker ikke at have to og skal sørge for at alt bliver overført etc.

  Den må rigtig gerne kunne stå, så jeg lige kan række ned i den.
  Og gerne lukke med magneter.
  Kunne jeg få alt, skulle der være mulighed for både en mindre, som tasken er nu og en større, så jeg måske kunne have begge med.

  Jeg er vild med dine features, bare ærgerligt at det meste, som det super fede uldcover, er til Iphone.
  Tak for et godt nyheds magasin.

 • Stine
  december 4, 2017

  Jeg er helt vildt glad for min clutch, men jeg kunne virkelig godt tænke mig, at den var lidt større således jeg kan have cover på min iPad. Ikke et stort cover, bare et front cover. Jeg bruger cover når jeg er til møder og for mig ville det gøre det sidste med denne taske.
  En anden taske jeg gerne vil have, er en lækker computertaske, hvor jeg kan have min bærbar, telefon og lidt ekstra tøj. Jeg er ofte på farten med min bærbar, men mangler den fede tech dametaske, hvor der er plads til en bærbar og alt det løse :-)

 • Pernille
  december 5, 2017

  Min taske skal kunne oplade min telefon, have en masse små rum til dimser, så alt har sin egen plads. Ikke for meget plads, men heller ikke for lidt. Og så vil jeg gerne kunne overskue hvad der ligger i bunden af tasken – der samler sig altid en masse småting, så man ender med at famle i mørket efter nøgler i bunden af tasken.
  Min fremtidstaske skal selvfølgelig også kunne oplade, den skal være tyverisikret, indbrudssikker og vandtæt. Den skal passe på mine mest personlige data og ting, som generelt er dem jeg har i min taske. Kunne også være mega cool hvis tasker i fremtiden var “smart-tasker” – så ikke noget med at stå og fumle i tasken efter mobilen – svar den på skulderremmen:-) Glæder mig til at se hvad fremtiden mon bringer – og håber at kunne vente med den super skønne clutch som bestemt er et skridt i retningen af think smarter:-)

 • Dorthe Bille
  december 6, 2017

  Min nuværende taske har kun et enkelt rum, så alle mine sager ligger og roder i en pærevælling :-( En taske med praktiske rum er et must og kan man få ladt telefonen op vil det være bonus. Derudover må den meget gerne være vandtæt (have vandtæt lynlås). Jeg cykler meget og har flere gange oplevet, at nogle af tingene i tasken er fugtige når jeg når frem

 • Lotte jessen
  december 6, 2017

  En taske, hvor man kan oplade er jo plus plus. Både tablet, mobil og esmøg. Så bliver det ikke federe. Kunne jo tage afsted længe…… Bare min clutch, lidt tøj og en tandbørste.
  Glædelig jul.

 • Tanja Jensen
  december 6, 2017

  Mine ønsker er ganske simple, en taske skal være handy og enkel og ikke fylde for meget, der skal bare være plads til det allermest nødvendige.

 • Thomas M
  december 6, 2017

  En taske skal kunne rumme alt truntens gejl og pjank, men ved min kæreste ville elske sådan en, hun ønsker sig tasker og da jeg ikke har den vilde mønt kunne det være fedt og vinde den ekstra julegave til hende… eller min mor hvis damen er for flabet :-)

 • M. Jensen
  december 7, 2017

  Jeg er nået til den sure alder, hvor jeg afhænger af læsebriller, som jeg ikke gider slæbe rundt med, men de skal alligevel gerne have en lomme, som jeg hurtigt kan komme til og helst også, hvor de er lettere beskyttet uden at være i et hylster.

 • Anette Sidor
  december 7, 2017

  Jeg synes jo egentlig elektronista clutchen er fin, men for at være ideel i mit liv, så skulle der lige være et enkelt stort rum med plads til lidt større nødvendigheder. Og ja.. så lander jeg tit i noget der er for stort og klodset.

 • Heidi Kiss
  december 7, 2017

  Jeg ønsker lige præcis en opdeling (især til smådimser, minimakeup og elektronik) som denne taske har.
  I de tasker som man køber idag er der altid kun et eller to store rum og måske en sidelomme.
  Hvis makeup, drikkevarer eller lignende som ligger i tasken så bliver utæt så er alt man ejer smurt ind i stadset og ødelagt. Rigtig øv.
  Og så er det fedt at den er så stilren udenpå og ikke umiddelbart ligner et “nørdegadget” eller funktionalitet før design. Denne clutch har jo begge dele. Hvor er den bare smart og fremtidssikret ! Flere af dem ! :D

 • regitze
  december 8, 2017

  En taske, der kan rumme det meste, men som alligevel er flot, stilren og anvendelig. Den er med mange lommer – nogle kan lynes. Den er bærbar i hånden og over skulderen.

  Kunne man en gang i fremtiden også få indbygget farveskifte, så tasken altid passede til tøjet, så var vi kommet tæt på det perfekte.

 • Tit
  december 8, 2017

  Een taske – flere formål og størrelser. Nøgleordet må være Fleksibilitet.
  Derudover gerne transparente mindre rum. Baggrundsfarve: bør være en lys kulør, så man kan se hvad man har i tasken – eller endnu bedre: en lille indbygget LED lampe. Nemme og sikrer lukke mekanismer. en god hank som kan indstilles. Meget let. Meget blød. Meget lækker- Og så lige som dine ElektronistaSuperlækre tasker i øvrigt er… ;)

 • Anne
  december 10, 2017

  Jeg mangler en taske med ordentlig plads – men hvor alting ikke ligger og roder rundt å man hurtigt kan finde det man skal bruge – og så er bonus hvis den er pæn og til alsidig brug :)