Ny Elektronista Clutch Sport i vinterens smukke, støvede grå farve

1 Min læsning

Vidste du at den klassiske Elektronista Clutch har en sporty søster? Den klassiske clutch er i elegant læder og Elektronista Clutch Sport er i et light og friskt nylonmateriale. Stadig med alle de geniale lommer, powerbanken og detaljerne som gør tasken til noget helt særligt. 

Med 12 funktionelle lommer er der plads til alt, du har brug for på farten. Den indbyggede powerbank sikrer, at telefon eller tablet aldrig løber tør for strøm.

Elektronista Clutch har allerede vundet mange fans verden over. Med flotte omtaler fra magasiner fra WIRED til VOGUE rammer den præcist den målgruppe Elektronista ønsker at imødekomme. Den stilbevidste kvinde med et aktivt digitalt liv. Den perfekte kombination af design og funktionalitet.

Du kan finde Elektronista Clutch i den sporty udgave til 1599 DKK i Elektronistashop.dk

 

Elektronista Clutch er designet af Elektronistas Christiane Vejlø i samarbejde med London brandet Knomo.

Vil du se hvordan brugerne tager imod Elektronista tasken så tjek #ElektronistaClutch på Instagram.

@sundhedsrejsen på Instagram skriver f.eks. : “Jeg har altid hadet en taske med ét stort rum, hvor alt lå og rodede rundt. Nu har jeg haft Knomo Elektronista (blå, sport) i et stykke tid og jeg bruger den hele tiden. Antal rum, rummenes størrelse og form passer mig virkelig godt. Og det giver ro at jeg ved hvor alting er….. Og ja, man kan lyne den op i siderne, så man kan få endnu bedre overblik”

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + fourteen =

No Comments Yet.