Talkshow: Rekruttering, Idé og Transformation

1 Min læsning

Der er forskellige måder at afholde konferencer på. Lange kedelige sessions med tørre foredragsholdere. Og så dem, hvor alle sanser bliver bragt i spil, og dem der står på scenen kan noget ud over det sædvanlige. Sådan et slags arrangement er F5.

F5 er et erhvervsnetværk, som i en serie events udforsker kreativitet, innovation, strategi, transformation og kunst. Elektronista’s Christiane Vejlø er serievært på alle arrangementer. Hvert arrangement er forskelligt, men hver gang møder vi musikere, som er helt fremme i skoen, talere som repræsenterer noget helt ud over det sædvanlige og så bliver der på scenen ført samtaler, som når lidt længere ind. Med bidrag fra publikum.

Blandt gæsterne på scenen har været iværksætter Morten Lund, skuespiller Roland Møller, producer Søren Raasted, Cofoco-grundlægger Torben Klitbo og her senest Simple Feast-iværksætter Jacob (tidligere Endomondo), reklamemand og musiker Peter Stenbæk og professor Eva Boxenbaum. Teamet var Let’s create our future og fokus var på, hvordan vi alle kan gøre en forskel, og hvor vigtigt det er at identificere de institutionelle entreprenører, som virkelig kan være med til at rykke noget i en virksomhed.

Samtalen mellem alle de inspirerende talere under temaerne; rekruttering, idé og transformation kan du se her under. (Du kan se flere videoer fra F5 events her)

Samtalen starter ca. 2.10 minutter inde i videoen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 9 =

No Comments Yet.