En iPhone på 10 kilo

2 Min læsning

Det japanske teleselskab Softbank har fremstillet en iPhone X, som kun bodybuildere og sumobrydere kan håndtere. Var der nogen, som sagde, at Apples dyreste mobil var en sværvægter?

Når man fejrer en rund fødselsdag, kan det altid være godt med en gimmick, som giver omtale i tv, i dagblade – ja, faktisk helt på den anden side af kloden i populære lokale onlinemedier som Elektronista. Folkene hos et af Japans største teleselskaber, Softbank, må derfor smile fra øre til øre.

Her i Danmark synes vi nemlig, at deres markering af, at iPhone X er en tung investering, er usædvanlig sjov. For at markere sin onlinebutik Selections 10-års jubilæum har Softbank konstrueret verdens kraftigste iPhone.

Hvis man ellers har penge og armkræfter nok, kan man bestille et iPhone cover, der er udformet som en håndvægt fra motionscentret. 10 kilo vejer det. Har man den rette fitnessapp installeret på telefonen, bliver den lige pludselig markedets mest intelligente styrkeredskab.

Softbank hopper sjældent over, hvor gærdet er lettest. Derfor hyrede man straks en række internationalt kendte bodybuildere med Mr. Olympia i spidsen til at agere i reklamer for den jernhårde iPhone X. Her viser de tunge drenge også, at man kan bruge en mobiltelefon til helt anderledes ting – f.eks. som dørstopper, papirvægt eller som hammer. Sidstnævnte anvendelse kan ikke anbefales.

iPhone X er Japans mest solgte smartphone for tiden, men Softbank har kun fremstillet 10 eksemplarer af det 10 kilo tunge iPhone X cover. Det skal koste 10.750 yen eller cirka 625 kroner. Med mit kendskab til Japan vil den sjove gadget være udsolgt på 1/10 sekund….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − 5 =

No Comments Yet.