Drikker du nok vand? Hvis ikke, så få hjælp af app

2 Min læsning

Det er blevet rigtig varmt, og selvom det er vigtigt at drikke vand året rundt, er det ekstra vigtigt i de varme sommerdage. Vi har fundet app’en der hjælper dig med at drikke nok vand.

To liter om dagen. Så meget vand skal vi i gennemsnit huske at drikke hver eneste dag. Får du gjort det?

De fleste af os glemmer det nok, med en travl hverdag og med kaffe eller te ved hånden bliver vand ofte nedprioriteret. Men nu er der en app, der hjælper dig med at få drukket nok vand.

Simpel app skaber overblikket

Waterminder er en simpel app, der ud fra din vægt og højde udregner præcis, hvor meget vand du skal drikke i løbet af en normal dag.

Du får så løbende notifikationer om, hvornår du skal drikke, og du skriver så, hvor meget vand du har drukket. Waterminder regner så løbende ud,, hvor meget du mangler, og hvornår du skal huske at drikke vand igen.

Det bedste ved Waterminder er, at den ikke er specielt irriterende. Hvis du glemmer at drikke vand, så drukner din telefon ikke i notifikationer, og det er kun din egen skyldfølelse du skal forholde dig til.

Du får løbende en statistik over, hvor meget vand du drikker i løbet af en dag. Du kan også skrive ting ind som en kop kaffe, te, smoothie og andre væsker end bare vand.

Waterminder findes til både Android, Apple Watch og iPhone. App’en er gratis men med reklamer. Du kan også betale for en Pro udgave uden reklamer.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 18 =

1 Comment
  • Tobias Hyldeborg
    juni 2, 2018

    Har prøvet lign. app, og glemmer ofte at registrere. Idéen er god, men personligt har jeg mere success med at få det gjort til en vane at drikke vand på bestemte tidspunkter – når jeg vågner, til frokosten, når jeg kommer hjem fra arbejde… men hvis andre får det gjort, ved at bruge en app, er det jo kun fint. :-)