IT-Camp- Kalder techinteresserede teenagepiger

1 Min læsning

Er du en techinteresseret gymnasiepige, eller kender du en? Så er det bare med at lave en tilmelding til 3-dages inspirerende, gratis IT-Camp 2017 d. 18. – 20. oktober.  Et initiativ vi elsker her på Elektronista!

Arrangementet er et tilbud for piger, der går i gymnasiet eller har sabbatår og som snart skal tage stilling til valg af uddannelse. Campen giver mulighed for at “prøvesmage” arbejde med innovation, teknologi, matematik eller design og har blandt andet til formål at bekæmpe fordomme om IT-branchen og vise unge piger, at IT og IT-uddannelser selvfølgelig også er for kvinder.

Campen skal give pigerne indblik i hvad de kan få ud af IT-uddannelserne, datalogi og IT på Aarhus Universitet. Programmet inkluderer spændende oplæg, workshops, øvelser og møder med rollemodeller og virksomheder fra IT-branchen.

Det kræver ingen særlige kompetencer at deltage i campen, og det er helt gratis. Kost og logi er sponsoreret af danske IT-virksomheder.

Se mere på www.itcamp.dk eller instagram @itcampau.

Tilmelding er åben fra d. 17/8 til 20/9.

Arrangementet afholdes i skolerners efterårsferie fra d. 18. – 20. oktober 2017.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven − 1 =

No Comments Yet.