Restaurant hjælper med at tage bedre fotos med mobilen

2 Min læsning

“Food porn” er en populær sport, hvor man tager billeder af sin mad. Hos Dirty Bones fås man et helt lille fotostudie sammen med menukortet.

Ikke alle restauranter er begejstrede for gæsternes smartphones – og slet ikke når de bliver brugt flittigt til at tage billeder af maden og af hinanden ved bordet.

Men “food porn” eller Instagram-fotos af måltider er altså blevet en international dille, som det kan være dumt at ignorere som restaurant. Billeder og navnet nævnt for noget positivt i sociale medier er jo gratis reklame.

Den London-baserede Dirty Bones restaurant-kæde tager nu hele skridtet. Gæsterne bliver direkte inviteret til at tage billeder. For at sikre, at de så også bliver taget ordentligt, tilbyder Dirty Bones at låne et komplet Instagram-kit til fotoglade gæster.

Kittet vil gøre det nemmere for mad-fotografen at arrangere tallerkener, glas og anden borddekoration. Det indeholder bl.a. en lille LED-lampe til at give den optimale belysning og et vidvinkel objektiv, man kan klipse på sin mobil for at få al maden med på billedet.

Med i kittet er også et selfie stick, en tripod til at sætte kamera og smartphone på, så billedet bliver helt roligt billede uden rystelser – og en oplader, så mobiltelefonen ikke løber tør midt under måltidet.

Dirty Bones er bestemt ikke den første restaurant i verden, som har besluttet at hjælpe mad-fotograferne i stedet for at bekæmpe dem.

Til gengæld er Dirty Bones formentlig den første kæde i England og Europa, der går så vidt som at tilbyde sine gæster et komplet kit, der forvandler middagsbordet til et fotoatelier i miniformat.

Mon ikke dette initiativ vil brede sig i den kommende tid. Måske også til Danmark. Velbekomme og godt skud….

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 1 =

No Comments Yet.