KABELSAMLER HOLDER STYR PÅ LEDNINGERNE I TASKEN

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Kender du det, at stikke hånden i tasken for i en fart at trække opladeren frem, men til din frygt opdagere at alle ledningerne i tasken er filtret uløseligt ind i hinanden! 

Opladeren til bærbar pc og headsettet, USB-ledningen til mobilen og et par ekstra høretelefoner! Tasken er proppet med ledninger og det er til tider svært at finde hoved og hale i virvaret, men her er 3 fikse sager, så der kan komme styr på alle kablerne i tasken, når du er på farten. OBS: produkter uden for EU bliver tillagt yderligere afgifter af forskellig art.

Den første kabelsamler findes i 3 størrelser, small, medium og large. Så du kan holde styr på alt fra, de små ledninger til headset og hovedtelefoner, til de lidt større ledninger som opladeren til din smartphone eller bærbar. Kabelholderen er håndlavet, i læder med en tryk-knap og kan købes på Etzy til $7, svarende til 42 danske kroner, inklusiv shipping.

Den anden kabelsamler er også lavet i skind med trykknapper, men har plads til to forskellige slags kabler på samme tid. Den simple kabelholder koster $19, svarende til 112 danske kroner, inklusiv shipping og kan købes på Etzy.

Den tredje kabelsamler spottet på Etzy, er ligeledes håndlavet og i skind med trykknap. Det fine blomster-hulmønster giver dig mulighed for at hænge kabelsamleren op på væggen derhjemme, så du altid ved hvor du kan finde dem, når du ikke har dem med på farten. Her får du to størrelser kabelholdere med i pakken, der kan købes på Etzy til $20, svarende til 118 danske kroner, inklusiv shipping.

Hvad gør du for at holde styr på kablerne i tasken??  

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − 14 =

2 Comments
 • Lea
  november 3, 2012

  Hej

  Først vil jeg lige sige at dit nyhedsbrev er et af de de få nyhedsbreve jeg faktisk læser og ofte klikker mig videre ind på din side via nyhedsbrevet. Vil så der efter også indrømme at jeg ikke så ofte går ind på din side hvis det ikke er forbi jeg lige har modtaget et nyhedsbrev. Men når det er sagt så er det rigtig god læsning når jeg er kommet her ind. En lille ting jeg har tænkt på en del gange er at når jeg trykker på et af dine mange links så forlader jeg dig…. og bare fordi jeg syntes godt om rigtig mange af de produkter du skriver om og gerne vil se nærmere på dem betyder det jo ikke jeg er færdig med at læse på din side…. kan du ikke linke så der åbnes en anden side i stedet for? Bare en lille tanke. God weekend Lea

  • Annika
   november 8, 2012

   Personligt vil jeg nok have det med med velcro-versionerne. At kunne spænde ind efter behov matcher mere mit behov i rejse-rygsækken hvor der er kabler til ladere, gadget-kabler osv.
   De er da fine at se på, men ikke super praktiske.

   Rejserygsækken (tasken der kommer med som håndbagage) er det også praktisk at kyle fx adaptere i en pose, usbkabler i en og så snøre fx strømmen til bærbar og lign sammen – så er det let at overskue ved sikkerhedstjek.