SPIL-APPBEFALING: LØB GENNEM JUNGLEN FOR FULD HAMMER

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Elsker du Temple Run? Så har vi fundet et spil, som kan tage kampen op. Elektronista giver dig ugens spil-appbefaling. 

Welcome to the jungle!
I Rayman Jungle Run skal du løbe alt hvad du kan igennem et væld af fantastisk smukke landskaber.

Målet er at samle så mange af de flyvende “Lums” ind, og få flest mulige point. Finten er blot, at du altid løber. Du stopper aldrig, og det eneste du kan er at hoppe og svæve gennem luften.

Styringen i spillet er super simpel: Du skal bare trykke på skærmen for, at få Rayman til at hoppe. Senere i spillet bliver dog det mere kompliceret, hvor du får mulighed for at svæve gennem luften og endda også sparke til fjender du møder undervejs.

Det bliver dog aldrig kompliceret eller uoverskueligt. I stedet føles det lidt ligesom at lære at cykle, og når du først har lært hvordan spillets indre rytme fungerer, har du fuld kontrol over løjerne på skærmen.

Som at spille en tegnefilm
Jungle Run er utroligt vanedannende fordi spillet har et rigtig højt tempo, du hopper, svæver og svinger dig gennem banerne i spillet. Det føles ofte som om det er lige på grænsen til kaos hver eneste gang du spiller, og når man kommer i mål er det ligesom at have løbet tværs over motorvejen uden en skramme.

Grafikken i spillet, er som du kan se, ret farvefuld og fantastisk. Det hele er håndtegnet og føles som en stor levende tegnefilm, og det giver spillet rigtig meget charme.

 

En fantastisk tidsdræber
Rayman Jungle Run er vidunderligt sjovt, fantastisk smukt og virkelig vanedannende. Det er et spil, som kan spilles i en halv time hjemme i stuen eller fem minutter i bussen. Hver bane tager kun omkring ét minut at gennemføre, og det gør at du altid hurtigt kan samle spillet op til et hurtigt løb.

 

Et charmerende spil til alle tider af dagen, en stor varm anbefaling fra os. Du finder Rayman Jungle Run på både Android, iPhone og iPad. Spillet koster 18kr på alle platforme.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =

No Comments Yet.