Kaffemaskinen brygger pils og gin tonic

2 Min læsning

USA’s største i kaffemaskiner og øl er gået sammen for at udvikle det næste store på køkkenbordet. En maskine, der bruger kapsler til lave kolde øl og drinks.

keurig-sprut-maskine-4-1

I USA er Keurig bare ”kaffemaskinen” – både den klassiske med papirfiltre og den moderne med kaffekapsler a la Nespresso.

Vi kender ikke rigtigt Keurig på vores breddegrader, men det kan nok hurtigt ændre sig, når den amerikanske kaffemaskine gigant lancerer sit næste projekt.

Det er en ”kaffemaskine” lignende gadget, som man laver kolde øl og cocktails på. Produceret på kapsler af næsten samme slags, som vi europæere i dag fremstiller varm espresso, americano, cappuchino, cafe latte osv. på.

Keurig er gået i samarbejde med verdens største bryggeri gruppe Anheuser-Busch inBev – dem med bl.a. Budweiser. Beck’s, Stella Artois, Leffe og Hoegarden – om et såkaldt ”in-home alcohol drink system.” En noget lang omskrivning for en maskine, der laver sprut.

Når nyheden kommer på markedet senere i år – datoen er ikke offentliggjort – vil den nok i første omgang kun tilbyde forskellige ølsorter på kaffekapsel.

keurig-sprut-maskine-2

Senere er det planen, at maskinen skal tilbyde at lave kolde shots, cocktails, mixers og drinks. Det eneste, man skal gøre, er trykke på en knap og huske at stille et glas i Keurig’en.

Sprut-nyheden ventes at indeholde det meste af maskineriet fra Keurigs Kold sodamaskine, som blev noget af fiasko i 2015. Efter knap et år på markedet, blev sodamaskinen droppet igen.

Keurig havde ellers allieret sig med læskedriksgiganter som Coca-Cola, der leverede koncentraterne i kapsler til kaffemaskinen for sodavand.

Keurig havde imidlertid undervurderet de amerikanske forbrugere. De ville ikke betale i dyre domme for små kapsler, når de kunne købe den samme sodavand i litervis til en langt lavere pris i det lokale supermarked.

Den nye sprutmaskine er selvfølgelig “smart”. Den kan styres fra en smartphone app og selv bestille nye kapsler via internet, når barskabet er ved at løbe tør for indhold af kapsler….

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − thirteen =

No Comments Yet.