KALDER ALLE GEEK GIRLS

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Er du kvinde og passioneret omkring tech og software så er det nu du skal tage kalenderen frem og sætte et kryds lørdag den 3. november. Der er nemlig Geek Girl meet-up og det bliver fedt!

Til dette års Geek Girl meet-up får du ikke alene mulighed for at netværke med andre seje geek girls, du vil også kunne deltage i workshops om f.eks. salg, wordpress, drupal, grafisk design for noobies, kom med jeres digitale udfordringer så løser vi dem -sammen, hvordan laver du en fantastisk produktlancering, og hvordan lytter du på internettet?  Der vil være talere og inspirationshjørner med design, reuse and make og min personlige favorit “mini Geek Girls” for væres døtre. Med andre ord en masse rollemodeller og dygtige kvinder som brænder for internettet og teknologi.

Læs mere om Geek Girl arrangementet her og skynd dig at melde dig på. Det er ganske gratis. Det eneste du skal komme med er god energi og alt den geekness du har i dig. Men et økonomisk bidrag til budgettet er i følge initiativtager Henriette Weber velkomment på Booomerang.dk Hele eventen drives af super seje frivillige kræfter, så støt endelig alt du kan.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

No Comments Yet.