Kan dine børn ikke finde ro? Afslappende apps til små børn

2 Min læsning

My Little YogaVil du gerne hjælpe dine børn til at slappe af, lære at meditere og forstå de første yoga-stillinger? Så er der hjælp at hente med disse apps, der er målrettet små børn.

My First Yoga

My First Yoga

Vil du gerne introducere dine små børn til glæden ved yoga, så er denne app måske interessant for dig. App’en relaterer enkle og farvestrålende dyretegninger med en yogastilling, som får børnene til at synes det er sjovt at prøve at stå som en hund, slange eller en farlig løve. Hver stilling bliver kort forklaret (på engelsk) for at hjælpe dig til at forstå øvelsen.

App’en My First Yoga er gratis.

Relax Melodies

Relax Melodies

Har dit barn svært ved at falde i søvn eller bare falde til ro, så er afslappende meditationsmusik en løsning. App’en Relax Melodies har et væld af rolige lyde og melodier inden for mange forskellige genrer. Der er for eksempel fuglefløjt, instrumentalmusik, en café i Paris, rislende vand, bølger og vinden.

App’en hedder Relax Melodies og er gratis. Flere typer musik kan tilkøbes.

My Little Yoga

My Little Yoga_2

Denne yoga-app til børn har et ret sødt design. En lille dreng eller pige laver yoga med sin bamse. Der er flere forskellige stillinger at vælge imellem, og alle stillingerne er tegnet i to steps, så man bedre forstår hvordan stillingen udføres. Til hver stilling er der både en kort beskrivelse og en mundtlig forklaring (på engelsk), så det er let at komme i gang med Tree Pose og Butterfly Pose.

App’en My Little Pony er gratis.

Mindfulness for børn

Mindfulness for børn

Der er også en enkelt dansk app på markedet, som kan lære dine børn at meditere. Den hjælper dig til at få mere ro og nærvær i din familie. Den anbefales til børn over 5 år. Børnene guides på dansk igennem meditationen, som skal hjælpe barnet til at falde til ro, trække vejret og blive afslappet. Mindfulness for børn indeholder tre forskellige meditationer.

App’en Mindfulness for børn koster 25 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − nine =

1 Comment
 • gratis pornofilm
  januar 21, 2019

  First of all I want to say wonderful blog! I had a quick question which
  I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to find out
  how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I’ve had difficulty clearing my thoughts in getting my thoughts out.

  I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15
  minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints?
  Appreciate it!