Føl dig vægtløs med din mobil i lænestolen

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Sanko er en usædvanligt designet stol, der har hentet inspiration fra bemandede rumraketter.

I Danmark kender de fleste de nydeligt designede Stressless lænestole, der skal give sin bruger en afslappende og behagelig siddestilling.

Den nye japanske Sanko lænestol går et skridt videre: Den får sin bruger til at føle sig vægtløs som en astronaut i en rumkapsel.

Måske er det lidt overdrevet, for brugeren placerer sig ikke i et lufttæt rum, når han eller hun placerer sig i en Sanko Zero Gravity lænestol.

vægtløs stol 2

Omvendt er siddestillingen meget tæt på den samme, som astronauter benytter, når deres raket skal affyres fra jorden. Her fordeles pres og spændinger på rygrad og muskler, så kroppen kan slappe fuldstændigt af.

Sanko har samtidig tænkt på, at mange potentielle købere til lænestolen simpelthen ikke kan undvære deres smartphone eller tablet. Den skal altid være inden for rækkevidde.

Lænestolen er derfor forsynet med en svanehals, hvor man kan anbringe sin telefon eller tablet inden for behagelig afstand – både til at betjene og til at se video på.

vægtløs stol 3

Selvfølgelig kan smartphone og tablet strømforsynes og oplades direkte fra lænestolen, der har to passende USB-stik siddende i venstre siders albue pude.

Sankos nyhed kan både bruges som normal lænestol og som ”vægtløs”. Skiftet foretages elektrisk via en knap på stolens fod.

Den astronautiske lænestol vejer 24 kilo og måler 730 x 940 x 460 mm. Armstøtten er 640 mm lang. I Japan koster den 39.900 yen – det svarer til knap 2.000 kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × one =

No Comments Yet.