Nu kan du lege DJ med en pizzabakke

2 Min læsning

De store fastfood-kæder har travlt med at markere sig med digitale ideer, som kan give omtale – og lokke endnu flere mennesker ind i restauranterne.

pizza hut mixerpult 3

For nogle måneder siden kunne jeg berette om, at Kentucky Fried Chicken var begyndt i en række lande at udlevere portions-æsker med indbygget powerbank-batteri i. Så kunne kunderne lade deres smartphone op, mens de gnaskede kyllingelår i sig.

I Australien og New Zealand eksperimenterer Domino’s med at lade en fjernstyret robot køre pizzaer ud til kunderne i nabolaget.

Tilsvarende har McDonald’s i udvalgte markeder tilbudt Happy Meal-bokse, der kunne genbruges som et sæt Virtual Reality-briller. Man skulle blot putte en smartphone i en holder og så se igennem et par huller i det foldede pap.

pizza hut mixerpult 4

På det seneste har McDonald’s lagt små fitnessmålere i sine Happy Meal-bokse i USA og Canada. De ligner små ure og kan tælle det antal skridt, deres bærere tager. Desuden blinker de mere lystigt, jo mere de unge McDonald’s-kunder bevæger sig. Måske en god idé i USA, hvor mange børn er overvægtige.

Og nu ser Pizza Hut altså ud til at gå diskovejen. I hvert fald i England: Kæden har nemlig skabt en pizzabakke, der fungerer som en DJ-mixerpult med to pladespillere.

Den musikalske pizzabakke har eget batteri og touchfølsom overflade. Den samarbejder trådløst med en smartphone, tablet eller laptop, som leverer melodierne via Bluetooth.

Pizza Hut-nyheden fungerer fint med populære dj-apps som f.eks. Serato, så man kan både scratche, lave bløde overgange og andre discjockey-tricks.

Jeg ved ikke, om det er Pizza Huts tanke, at kunderne skal sørge for musikalsk underholdning, mens de står i kø for at få leveret deres fastfood-bestillinger. Ideen er nok snarere, at kunderne skal lege DJs hjemme i stuen, når pizzaen er færdigspist.

I princippet kan pizzabakken vel også bruges på et rigtigt diskotek, henne i den lokale bar, i festlokalet eller i kantinen. Blot skal man have en kilde, hvor musikken streames fra – en forstærker og et par højttalere.

I første omgang vil Pizza Hut kun udlevere de seje bakker i fem af sine 350 restauranter i England. Hvilke ved jeg ikke, men det vil nok være godt at følge Pizza Huts Twitter opdateringer nøje….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 1 =

No Comments Yet.