KATOLSK KIRKE BLÅSTEMPLER SKRIFTE APP

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

“Er du træt og trænger til et hvil? Så skrift med din mobil”

Nu er vi jo nok nogle, der af og til har tænkt, at den der katolske kirke har noget meget smart kørende med deres skriftekoncept i kirken (er det bare mig der synes det minder om Mc Donalds drive-through?) Ud og lav en masse ballade, som du ikke rigtig behøver at betale for på anden måde end med en lille fortrolig snak og en bunke Ave Maria’er.

Problemet er bare- og åbenbart også for den katolske kirke, at der er så langt hen til kirken, og når man nu tænker på myldretidstraffik og ozonlaget og alle mulige andre helt legitime undskyldninger. Ville det ikke bare være nemmere hvis der fandtes en katolsk skrifteapp? Og hov- det gør der så nu! Tilmed godkendt af den katolske kirke, og som beskrivelsen siger “Individuals who have been away from the sacrament for some times will find Confessions: a roman catholic app to be a useful and inviting tool.” Praktiserende på den nemme måde.

Jeg kan heller ikke undgå at bemærke, den yderst effektive måde app’en deler de ti bud ind på. Lige til at lave flueben på de områder ved hvert bud, hvor man føler man ikke har levet helt op til forventningerne.

Dog siger kirken samtidig, at denne app ikke erstatter face-to-face skrifte, og det er da rart at se, at selvom de produktudvikler på de nye medier, så saver de ikke samtidig den gren over de selv sidder på. Jeg har siddet og jammet lidt på nye slogans til den katolske kirke. Lad det endelig være en opfordring til flere friske pay off’s. Smid dit bud som en kommentar.

Katolik med et klik

Vælg katolicismen- Det´så nemt! (forestiller mig en jingle)

Har du været slem? Så giv mobilen et klem

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + four =

5 Comments
 • Susanna
  februar 10, 2011

  Gofession?

 • Peter
  februar 10, 2011

  Den er nem: App-solution…

 • Mikkel
  februar 10, 2011

  iRepent / iSin

 • Ditte
  februar 10, 2011

  iConfess

 • Susanna Rankenberg
  februar 13, 2011

  Okay Peters forslag er rimeligt meget i skabet!! :)