Klassisk armbånd er en trådløs skærm

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

LookSee er et meget vellykket eksempel på, at man kan kombinere moderne trådløs teknologi i et traditionelt udseende smykke.

looksee armbånd 1

 

Hvad der umiddelbart ligner et klassisk smykke med flere hundrede år på bagen, er i virkeligheden noget af det nyeste nye i moderne trådløs teknologi.

Armbåndet fra LookSee bruger et bøjeligt e-ink display, som henter sine mønstre fra en smartphone app.

LookSee køberen har rådighed over flere hundrede fotos, tegninger og mønstre, der overføres trådløst via Bluetooth til armbåndet. Her kan de pynte i op til et år, før armbåndets batteri skal have en genopladning.

looksee 2

Man kan selvfølgelig lægge sine egne mønstre eller fotos ind – og da vi taler om moderne tider – så kan armbåndet også vise f.eks. klokken eller notationer fra den tilknyttede smartphone om f.eks. emails, telefon opkald, sms eller social media opdateringer.

Designet af armbåndet og kendsgerningen, at e-ink skærme kører i sort/hvid, får LookSee til at se mere klassisk og stilrent ud end et LED-display med masser af knald og farver på.

LookSee håber, at mange kvinder vil købe Smart Bracelet, fordi de kan tilpasse smykket til både deres humør, anledning og det tøj, de har på den pågældende dag.

looksee 3

Hvis LookSees app til smartphones bliver lige så let at betjene, som ideen er smuk, kan armbåndet snildt blive en kæmpe succes.

LookSee har ikke offentliggjort noget om priser eller leveringstidspunkt endnu, men man kan lade sig skrive op til et eksemplar her http://www.lookseelabs.com/#infinitepossibilities .

Indtil da må I nøjes med mine ord og fotos samt denne lille video….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 16 =

No Comments Yet.