Shop: Knomo-rygsæk er både urban og outdoorsy

1 Min læsning

Det er ikke altid let at finde en rygsæk, som forener lækkert design med lige præcist de funktioner, du skal bruge. Men London-mærket Knomo rammer det ret præcist med unisex-rygsækken Harpsden. Du kan finde den i ElektronistaShop.dk

En praktisk rygsæk skal både kunne passe godt på en laptop op til 14″, den skal have lommer til alle de andre ting, du har med i din hverdag, og så skal den være behagelig at have på skuldrene, når du cykler eller går. At pakke alt det ind i én taske, som samtidig er lækker er lidt af en genistreg, som vi synes Knomo er lykkedes virkelig godt med i Harpsden-rygsækken. 

Materialet er regntæt, og det samme er lynlåsen. Designet er simpelt, men cool og forfriskende anderledes end som så mange andre kedelige lærredsrygsække på markedet. 

Nøglerne har du altid styr på med den smarte nøglekarabin, og yndlingsrummet på forsiden er super tilgængeligt til mobilen, pas eller andet, du nemt skal kunne få fat i. 

Alle tasker fra Knomo er nummereret med et unikt MyKnomo ID, der kan hjælpe dig med at blive genforenet med din taske i tilfælde af, at du måtte miste den. Knomo Harpsden findes i farverne grå eller mørkeblå til DKK 899. Se mere i ElektronistaShop.dk 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + 16 =

No Comments Yet.