KØB DINE NYE VINGLAS PÅ MOBILEN

1 Min læsning

Af: Sidsel Birkholm

Indrømmet, det er en noget nørdet app jeg er faldet over. En app, hvor man kan købe mundblæste glas, der passer til den enkelte druetype og til den enkelte vintype.

Riedel har i 250 år specialiseret sig i at producere verdens mest avancerede vinglas. Glassene skulle være så fremragende til at fremhæve den enkelte vins kvaliteter, at det er det foretrukne vinglas hos de bedste restauranter og sommelierer. Glassene koster da også derefter, op til 600 kr for et enkelt vinglas.

Riedel har nu lanceret en Wine Glass Guide som app, hvor man kan se hele kollektionen samt hvilket glas der passer til hvilke vine. Derudover er der nogle gode videoer om f.eks. hvilke typer glas man med fordel kan skænke en god champagne i. Champagne er ofte produceret på pinot noir druen, og derfor foreslår Riedel, at man kan prøve at skænke champagne fra et pinot noir glas i stedet for det traditionelle flûte.

Er man nu blevet trukket ind i dette forunderlige univers er der også en fuld mobil shop, hvor man kan købe glas.

Jeg har ladet mig friste og investeret i to, nu glæder jeg mig til at prøve dem.

Hvor nørdet er du omkring din vin?

Læg og se mere på riedel.com. App’en hedder Wine Glass Guide og kan downloades gratis fra Apples App Store.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + nineteen =

1 Comment
  • Annika
    marts 7, 2013

    Slet ikke nørdet – er ikke ret god til vin, men kan godt lide at glasset er flot (og til at drikke af).
    Har dog for nylig fundet ud af at jeg nok er bedre til en meget frugtagtig californsk vin – som ikke giver “suger væske ud af kroppen” fornemmelsen som ca alle andre giver (mig).