VIND EN SONY XPERIA S TABLET

2 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET OG KONKURRENCEN ER SLUT!!

Nu kan du blive den heldige ejer af en superlækre Android tablet Xperia S fra Sony til en værdi af 3.300 kr. En tablet ganske enkelt designet til almindelig hverdagsbrug i køkkenet, stuen og børneværelset!

Design og funktion går hånd i hånd, for Xperia S Tablet er udformet med den lille detalje at den ene side er tykkere end den anden, som om der er foldet lidt af skærmen bagom. For at du ikke skal være bekymret for at børnene lynhurtigt får klikket sig ind på ikke-børnevenlige site kan du selvfølgelig opsætte Xperia S tabletten efter hvilke applikationer og widgets, dit barn skal have adgang til. Men Xperia S tablet kan også fungere som din fjernbetjening, hvor du kan skræddersy, hver enkelt enhed i stuen!

Xperia S tablet er udstyret med en 9,4” skærm, 1280 x 800px opløsning og 8 megapixel kamera på både for- og bagsiden. 16GB Lagerplads og har eftersigende en batterilevetid op til 12 timer mellem opladningerne. Tabletten er designet til at kunne tåle vandsprøjt, og er derfor den perfekte underholdningskammerat overalt. Der er f.eks. ingen grund til at bekymre sig, hvis du spilder vand på den, når du lytter til musik i badeværelset eller når du bruger den som din digitale opskriftsbog i køkkenet med våde hænder.

Kunne du tænke dig at få fingrene i den super lækre Sony Xperia S Tablet? Så giv os et bud på, hvor i huset du og din familie vil få brugt tabletten Xperia S allermest og hvorfor! Så trækker vi lod mellem kommentarerne i næste uge.

Indtil da kan du læse mere om Elektronistas første møde med den lækre Sony Xperia S tablet her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + fifteen =

143 Comments
 • Kirsten
  marts 6, 2013

  Jeg ville nok bruge den allermest i sofaen, for jeg har fravalgt at have et fjernsyn og det er ikke altid så nemt at ligge behageligt med den bærbare i sofaen. Alternativt ville jeg bruge den i toget, da jeg jævnligt rejser med tog og gerne vil underholdes der.

 • Lotte R.
  marts 6, 2013

  Helt klart ungernes – der er rigelig slåskamp om de voksnes iPad…det kunne være skønt med dedikeret MB plads til de smås spil, lære-apps og billeder.

  Og hvor vil den blive brugt mest? I sofaen, i deres legerum, i bilen, hos mormor og morfar…impossible to say.

 • Tine Lynge
  marts 6, 2013

  Jeg vil bruge den over hele huset og i mit arbejde som lærer vil den være uundværlig, da den computer jeg har nu overhoved ikke kan klare mine arbejdsopgaver. Planlægning, gennemførelse og evaluering vil den være perfekt til.

 • Frøken Jensen
  marts 6, 2013

  Køkkenet! Ingen tvivl om det.
  Vil bruge den hver dag når jeg laver mad. I øjeblikket bruger jeg min iphone og det er altså ikke ligefrem holdbart – for ikke at snakke om risikabelt.

 • Dyveke
  marts 6, 2013

  Jeg ville helt klart bruge den mest i køkkenet. Min familie og jeg har en fælles dropbox mappe med opskrifter – og som det er lige nu løber jeg frem og tilbage imellem computeren i stuen og køkkenet når jeg laver mad ud fra disse opskrifter. Tåbeligt. :)

 • Michael Witzansky
  marts 6, 2013

  Helt klart, skal den bruges til at lærer min svigerfar på 84 at gå på internettet og at skrive mails. Som det er nu, er det min kone og jeg der skal løse de daglige opgaver, som der er mange af, hvor der skal bruges computer. Han har også besluttet at det er for dyrt at købe en computer. Han har ikke noget at bruge den til, og det er jo rigtigt når man kan bede andre om at løse opgaverne for sig. I dag var det skatteopgørelsen, som lige skulle kigges på og udskrives. I går var det sommerdæk til hans bil vi lige skulle finde priser på o.s.v. Kunne han sidde i sin elskede lænestol men en tablet ville meget være vundet.

 • Sissel
  marts 6, 2013

  Jeg ville mest få brugt min i køkkenet, så jeg kan slå op på mine yndlings mad-blogs og se opskrifterne når jeg laver dem. Det er så besværligt og ikke særlig praktisk at have sin bærbar stående blandt mel og sovs ;-) En tablet har jo ingen taster hvor der kan komme skidt ned, så det ville helt sikkert være en bedre løsning end min bærbar.

  Ellers ville jeg også bruge en tablet til at læse bøger på, i stedet for at låne dem på biblioteket og få bøder for at aflevere dem for sent :-)

 • Kristina Walker Pedersen
  marts 6, 2013

  I køkkenet så jeg kan se lidt netflix mens jeg laver mad :)

 • Nybegyndermor
  marts 6, 2013

  Jeg ville bruge den i sofaen i stedet for min bærbare, som bliver lidt bøvlet at håndtere, når man ligger ned. Den ville også være rar i køkkenet til opskrifter, når man ikke gider printe dem ud. Pt. irriterer det mig, at min computer hele tiden slukker skærmen. Når jeg engang (lige om lidt) skal tilbage på arbejde igen, ville den også være guld værd i toget. Og det var mig, der engang mente, at det der tabletfis var totalt ubrugeligt… ;)

 • Carina P
  marts 6, 2013

  Den skal bruges i sengen, der er ikke noget hyggeligere at læse blogs, se serier og alt muligt andet under dynen.

 • Iben Solgaard
  marts 6, 2013

  Helt klart sofaen , til Temple Run 2 og Netflix ! Der findes ikke noget bedre !

 • Helle
  marts 7, 2013

  Jeg ville nok mest bruge den i min lænestol, hvor jeg nærmest bor. Til alt det, hvor jeg ikke direkte behøver min computer og min Office-pakke og den slags. Selv om jeg endnu ikke helt er solgt på idéen om, at en tablet skal ind i mit liv, er min computer nemlig efterhånden ret afdanket, og så ville det være interessant at se, hvordan jeg kunne få den til at lege sammen med alle mine andre Sony-ting!

 • Jan Schmidtsdorff
  marts 7, 2013

  Er sikker på den ender på børne værelset til film og Moviestar planet og mindcraft

 • Torben Eik
  marts 7, 2013

  I køkkenet til at læse Elektronista mens vi laver mad, i stuen til at læse Elektronista mens vi ser TV, på børneværelset til at læse Elektronista med børnene og på badeværelset til at læse Elektronista mens jeg flygter fra opvasken (Fordi man ikke kan læse Elektronista mens man vasker op). Derudover: i toget, i taxaer, i venteværelser, til møder, i sommerhuset, på kontoret og i sengen.

 • Ole Ryø
  marts 7, 2013

  Den skulle da helt klart med i kolonihaven, det er den jo genial til!

 • Marianne
  marts 7, 2013

  I køkkenet til madopskrifter og i stuen til strikkeditto. Og i tasken til strikkeopskrifter. Og i toget til e-bøger og film. Og i stuen til underholdning. Uh – jeg kunne bruge den til meget :-)

 • Christina Hansen
  marts 7, 2013

  Xperia S ville helt sikkert blive brugt mest i stuen. Det er jo genialt, at man kan bruge den som fjernbetjening. Så kan jeg også få lov at skifte kanal indimellem, når nu manden holder krampagtigt fast i den “rigtige” fjernbetjening ;)

 • Jan
  marts 7, 2013

  Helt sikkert i bad og køkken.

  I badet primært som radioafspiller. I køkkenet vil tabletten få flere funktioner. Høre musik og radio, se nyheder og læse opskrifter… De andre gadgets vi har i huset er ikke så glade for fugtige miljøer…

 • Mie Madsen
  marts 7, 2013

  Den ville min søn helt sikkert få glæde af når han starter på gymnasiet efter sommerferien. Hvem ved, måske kunne moren få lov at låne den, når hun tager på weekend i København.

 • Trine Boje Mortensen
  marts 7, 2013

  I min taske gemt langt væk fra barnet, som har lavet en fjendtlig overtagelse af husets iPad. Hvis jeg vinder den skal den være min. MIN. MMMMIIINNNNN!! My prrreccciousss. …. Ahem.
  Det jeg mener, er at det sørme ville være rart med endnu en tablet i huset.

 • Slorup
  marts 7, 2013

  Køkkenet, køkkenet og køkkenet!

  Endelig en ordentlig “vådrums” tablet til brug i et vådrum. Er selv MEGET forsigtig med brug af min iPad i køkkenet, netop pga af fedtede fingre etc når jeg ellers vil bruge den som opslagsværk til opskrifter (apps og egne i Evernote) eller som TV.

 • Tobias Jessen
  marts 7, 2013

  Jeg ville komme til at bruge den alle steder! Har ingen tablet men har haft lånt en og man bliver lynhurtigt afhængig af den til brug alle steder.

  Der hvor jeg dog brugte den lånte tablet mest var i sengen. Det er svært at ligge med en bærbar computer i strækte arme over hovedet i længere tid og samtidig skulle taske div hjemmesider, søgeord osv.. ;)

 • Jesper Roos Jacobsen
  marts 7, 2013

  I fars og mors seng!
  Måske er det vores hjems indretning, men af en eller anden grund er vores seng blevet samlingspunkt for hele familien. Vi har to børn, 5 år og 1½ år, og efter længere tid med influenza, opkast, feber osv. er det ligesom blevet hyggebasen i vores hjem. Her bliver der lige nyst på skærmen, spist lidt pizza, fordi far og mor ikke orkede at lave mad, så hjemmets mobiltelefoner skal altid afsprittes efter en hyggeaften. Så en ‘immun’ tablet, JA TAK!

 • Linda Jørgensen
  marts 7, 2013

  Jeg ville have den med mig overalt, da jeg ikke har smartphone. Min dametaske indeholder alligevel så meget andet, så der kan såmænd også blive plads til en tablet.

 • Chris Hansen
  marts 7, 2013

  Børnene fylder meget i vores hjem, så en tablet ville helt klart mest blive brugt på toilettet af enten far eller mor, når én af os trænger til lidt alenetid.

  Den ville til nød blive overladt til ungerne, men først når de har opslidt de andre enheder til at spille på. Indtil videre vil tabletten være forbeholdt de voksne til kvalitetstid alene på toilettet.

 • Henry N.
  marts 8, 2013

  Den er da let nok! – Den ville jeg da HELT KLART bruge når jeg sidder på kummen og laver stort! Så kan jeg læse diverse nyheds-artikler på TV2 og om seneste nyt om smart elektronik. Så skal jeg da også lige have min daglige-dosis Natholdet på sengen!

  Jeg oddser også i ny og næ på fodbold-kampe, så jeg skal da helt klart smide et par odds mens jeg ser en live-kamp på den. Og det er da helt genialt! Man tager den sgu da bare med på badeværelset, hvis man har noget “business” man skal tage sig af derude. For den er jo vand-resistent!

  Hov! Det vil sige…! Man kan endda finde “sjoveren” frem og gøre sit “business”! Neeeeeeeej hvor er det genialt! En sand partner!

  • Jesper Lützhøft
   marts 8, 2013

   Hos os vil den blive brugt i sengen. Jeg bruger gerne den første vågne time med at tjekke om der er sket noget på det der internet – og vi bruger mange aftener under dynen med at se TV når det passer os – og det er virkelig bøvlet med den gamle kasse af en bærbar. Og så er det jo fedt at kunne vågne om natten og lige skrive det ned man lige var kommet i tanke om – eller den vidunderlige sætning en drømmeperson netop udsagde.

 • Benny Bodduk
  marts 8, 2013

  Jeg vil bruge den i køkkenet, når jeg kommer hjem fra arbejde og lige skal slappe lidt af, inden dagen går vider.
  og når jeg laver mad er der altid lidt vente tid som kunne bruges på den + ligge den karolines kogebog ind på den :-) så kan det vist ikke blive bedre.

 • Lise Halskov
  marts 8, 2013

  Den ville klart bo i køkkenet, som er midtpunkt i huset. Den skulle bruges til opskrifter, hurtige opslag nettet og så ville jeg nok slås med ungerne om at få fingre i den.
  Og når der er ro i huset, kommer den nok med i sengen, så de sidste twitter opdateringer lige kan nydes på en hurtig og let måde.

 • Sif
  marts 8, 2013

  Min far ville bruge den mest i stuen – hans kæmpe store grønne plys-stol, her ville han læse alle de aviser kan kunne komme i nærheden af!

  Den ville helt sikkert også blive brugt til at skype sammen med hans kæreste, der bor i det nordligste norge.

  Jeg ville nok sørge for at den kunne hænges op i køkkenet, så madopskrifterne kan aflæses, uden at der bliver sat fedtefinger på særmen.

 • Katrine
  marts 8, 2013

  Uhh, er helt vild med den tablet. Genial opfindelse til køkken og bad, som I andre skriver. Virker som om Sony har tænkt på hvordan en tablet fungerer i en familie. godt tænkt!

 • Marie
  marts 8, 2013

  Jeg ville bruge den i køkkenet, hvor jeg elsker at bruge meget tid på madlavning. Det er genialt med en elektronisk kogebog. Og så kan man jo høre al ynglingsmusikken imens.
  Mvh

 • Brian Kristensen
  marts 8, 2013

  Jeg ville hovedsagligt bruge den i køkkenet, da jeg bruger opskrifter fra nettet. Jeg ville også være glad for at kunne se lidt (streamed) tv eller høre radio samtidig med madlavningen, det ku’ være hygsomt!

 • Birgit Kyng
  marts 8, 2013

  For mig ville denne tablet være et kærkomment supplement til min iPad. Hvorfor har jeg så behov for mere udstyr? Jeg underviser og udvikler materialer til voksne ordblinde, og for disse mennesker kan den hjælp, de kan opnå ved brug af forskellige apps, gøre, at også de kan føle sig som en del af det digitale samfund. Det er naturligvis vigtigt at kunne vise, hvad der findes på de forskellige platforme, så derfor synes jeg, det vil være en god idé at udstyre netop mig med dette håndholdte medie, der så vil blive brugt i et vigtigt arbejde, der heldigvis er kommet mere fokus på.

 • Theis
  marts 8, 2013

  Jeg ville helt klart bruge den som ferie gadget, både som erstatning for en laptop og legetøj på rejsen…
  Desuden tror jeg min kone vil sætte pris på den, så vi ikke skal skændes om hvem der skal bruge “min” laptop……

 • Gitte
  marts 8, 2013

  elsker min xperia go mobil, så en hårdfør tablet ville være den perfekte partner! Den vil blive brugt på farten i toget/flyet/ventetiden til alt det som er bedre på en lidt større skærm end mobilen har, til arbejde i stedet for min uhandy laptop, hjemme i køkken, bad, stue til madlavningsfølgesvend, film, musik etc. Fjernbetjeningsfunktionen lyder også meget interessant. Den ville kome til at være med på farten konstant.

 • Claus Rosengaard
  marts 8, 2013

  Jeg er for nylig opereret for en diskusprolaps (igen), så jeg ligger en del ned af andre årsager, end dovenskab. Det er ikke nemt at holde den bærbare i længere tid, og det er besværligt at se TV drejet 90 grader! Derfor er en tablet en bedre løsning til surf og TV på sofaen i stuen.

 • Hollyskager
  marts 8, 2013

  Den skal bruges hjemme og på farten. Til alt fra business til pleasure <3

 • Flemming
  marts 8, 2013

  Den skal klart bruges til gode film i soveværelset. Min elskede kone har nedlagt forbud mod TV derinde, da hun mener der gerne skulle være andre aktiviteter på programmet ;-) Mon hun tænker på gode bøger eller hvad?
  Når man er træt efter en lang dag og bare trænger til at slappe af og hygge, er en ny tablet til TV streaming bare en super mulighed for at få “sneget” TVét ind i soveværelset….
  Jeg glæder mig allerede.

 • Anne Mette
  marts 8, 2013

  Jeg ville bruge den i alle rum. I køkkenet vil det være en kæmpe hjælp at den ikke behøver stå udenfor “vandsprøjtslængde” – selv om man/jeg jo naturligvis ikke tager skade af de ekstra skridt. Derudover vil jeg bruge den til at læse bøger, se film og serier, læse nyheder osv.
  Jeg vil også også liste den med ud i min have, så jeg ikke behøver gå ind hver gang jeg lige skal på nettet og finde info om planter, gødning osv.

 • Jeppe Ravn
  marts 8, 2013

  Et så flot produkt skal helt klart bruges overalt i huset. Husets musik udvalg kan styres fra den. Jeg er sikker på der snart er et beslag tilgængeligt så den kan hænge i køkkenet, stuen eller bad. Vi bruger HBO Nordic hos os så film kan nydes i sengen hvis vi ikke gider sidde i stuen. Derudover så kunne det være sjovt at se hvor kæresten er når hun er ude at løbe via endomondo. Så ved jeg hvornår maden skal stå klar :-).

 • Molly
  marts 8, 2013

  Vi ville bruge den i hele huset, men nok mest i sofaen og sengen. Min datter er kronisk syg og kan ikke ligge med en stor computer i sengen, så hun bruger en smartphone.
  Jeg er sikker på en tablet er mere behagelig at ligge med.
  Og så må den være perfekt i køkkenet til opskrifter :)

 • Per
  marts 8, 2013

  Nu ville den helt klart få plads i køkkenet, så man kan følge med både i opskriften og nyhederne på samme tid. Men vejret er jo også ved at blive til rigtige udeaktiviteter og så vil den komme med i haven ved grillen eller solvognen.

 • Helle Damgaard
  marts 8, 2013

  På badeværelset, godt dykket ned i skumbadet og med favorit musikken på!
  Måske et glas rødvin to go…..
  Og i kælderen, hvor ungerne ynder at lege MGP med MIN iPad!
  Og i haven…..
  Og på børneværelset……
  Og i sengen……
  Og i sofaen…….
  Og i bilen…….

 • Louise FB
  marts 8, 2013

  Den fine tablet ville gøre sig perfekt i mit køkken hvor jeg tilbringer mange timer hver dag. Så kan jeg finde opskrifter til aftenens mad, Skype med bedsteveninden på den lille grønne ø, lave opslag når den videnbegærlige 4-årige afkræver dokumentation for hvordan en prinsesse, en tudse, et fængsel og et slot ser ud. Den vil også være fantastisk at have med ud at se med DSB, så jeg kan få min telefon for mig selv :)

 • Peter Winding
  marts 8, 2013

  Jeg vil bruge den som arbejdsværktøj, hjemme-sofa-hygge-enhed og klart også som nyheds- maskinen. At se nyheder på mens jeg laver mad, og uden tvivl til at høre Elektronistalyd på!

 • Andreas K
  marts 8, 2013

  Jeg ville bruge tabletten ved sofabordet istedet for en klodset bærbar på 17″, men der er jo mange andvendelse muligheder …Badet ville jeg nok ikke tage den med ud på da det er et lille københavner lokum :)

  Fed tablet

 • Jacob Elholm
  marts 8, 2013

  Helt klar på toilettet.
  Nyheder, apps, Radio & tv, ugeblade, e-bøger, tegneserier -> morgen, middag og aften. Når vasketøjet skal sorteres, læg-sammen-tøj fra tørretumbler, ved børnebrus & børst om morgen & aftenen m.m.

 • Rikke Mie
  marts 8, 2013

  I køkkenet – så behøver vi ikke laminere alle opskrifterne.

 • Ulf Reese Næsborg
  marts 8, 2013

  Ungerne trænger klart til deres egen tablet, selv om de nok ikke får den i fred for deres forældre. Under alle omstændigheder vil den nok blive brugt mest i sofaen.

 • Morten
  marts 8, 2013

  Helt klart det skal være Fruens. Hun sværger stadig til håndskrevne kogebøger (skrevet af fra nettet :-)) Samtidig kan den benyttes af ungerne som hun går hjemme med, når nu far tager sin med på arbejde hver dag.

 • Kirsti
  marts 8, 2013

  Jeg vil nok bruge den over det hele, og specielt i min forretning, da den er meget mere handy og tage med rundt, fremfor den bærbare.

 • Mette Due Ladefoged
  marts 8, 2013

  Den kunne næsten bruges over alt – i sofaen til netsurfing, streeming, e-handel og andet godt – i køkkenet som kogebog, radio, inspiration – i soveværelset som ebog og en lille kryds og tværs inden sengetid – i bilen som underholdning til de lange bilturer – i badet … arhh den springer vi lige over…!

 • Elisabeth
  marts 8, 2013

  På toilettet!

  Så er det slut med at brænde sine bare lår på den brandvarme macbook pro :)

 • Anja Løfkvist
  marts 8, 2013

  Helt klart en gave til mig! Og KUN mig! Så jeg kan få den med på togturen, bilturen, i køkkenet, på toilettet – hvor jeg vil ha´den med – UDEN at skulle have dårlig samvittighed over at min søn og mand så ikke kan bruge den! ;)

 • Ulla weishaupt
  marts 8, 2013

  Jeg vil helt sikkert bruge den tre faste steder:

  1) i køkkenet når der skal eksperimenteres med nye retter.

  • Ulla weishaupt
   marts 8, 2013

   ….noget gik da lige galt her….. Jeg fortsætter

   2) værkstedet/hobbyrummet så har jeg tegninger og beregninger let tilgængeligt
   3) sofa/seng (i disse dage hospitalsseng) når jeg læser anmeldereksemplarer så er det nemt løbende at tage noter til den endelige boganmeldelse.

   Så jeg ville have rigtig stor glæde og gavn af denne fikse lille tablet ;-)

 • Eva
  marts 8, 2013

  Jeg skal i gang med mit speciale og har længe drømt om en tablet, som jeg kan tage med mig til foredrag, interviews og lignende, så jeg slipper for at bære på en laptop (min er også så gammel at den er begyndt at larme en del).

  Derudover ville jeg bruge den i køkkenet til opskrifter og på ferier, hvor det altid er rart at tjekke mails, tjekke lokationer mm.
  Men lige nu, ville det være en kæmpe hjælp til studiet!

 • Nikolaj
  marts 8, 2013

  Sofaen. Brugte husets Ipad der som ‘second screen’, indtil ungerne og kæresten i fællesskab lagde beslag på den. Og med en Android, kan man så ikke håbe på at slippe for Hay Day?

 • Søren
  marts 8, 2013

  Til børnene, så de kan spille og lære. Og vi andre kan den anden tablet i fred :-)

 • Tanja Mathiasen
  marts 8, 2013

  Hos os ville vi helt klart få den brugt over det hele. I stuen meget til både børn og voksne, jeg ville bruge den meget i køkkenet til opskrifter osv. og til både spil, planlægning og alverdens ting!!:)

 • Klaus Boe
  marts 8, 2013

  Vi ville bruge den mest i køkkenet, det er der omdrejningspunktet ligger. Den ville streame musik eller radio til den trådløse højtaler. Den ville søge på alle de ting vi ikke lige ved når vi står og laver mad eller bare hygger med et glas vin. Der ville også være de tilfældige check af mails og sladder siderne. Tablets er fantastiske til de daglige småting på nettet.

 • birgitte linstow
  marts 8, 2013

  I køkkenet, helt sikkert når jeg skal afprøve spændende opskrifter og når jeg skal holde mig ajour mens maden koger/steger/bager…… :-)

 • Rie R
  marts 8, 2013

  Den ville helt sikker blive brugt i sofaen, det er så tosset at jeg tænder min computer hver aften for at tjekke mail, læse nyheder og være på Facebook.
  En anden ting den ville blive brugt til – er at vores søn Viktor har lov til at se et afsnit af feks Rasmus Klump eller Brandmand Sam inden han skal sove. Der kunne det være rart med noget fornyelse hvis han kunne ligge med tableten og se noget på Netflix.

 • iben Macdonald Larsen
  marts 8, 2013

  Ville bruge den som hele familiens legetøj med adresse i stuen/køkkenet. En fælles familie forkælelse.

 • Anna C.
  marts 9, 2013

  Jeg ville nok mene, at den skulle bo i stuen, men den ville helt sikkert forsvinde op på min søns hems sammen med ham (hvor vi andre har svært ved at komme op).

 • Randi Stidsen
  marts 9, 2013

  Kender jeg os ret, ville vi have den med overalt i huset, som en hjælp til alle de gange, hvor vi sidder og snakker om: Hvad er det nu lige det betyder, eller hvem var konge i det gamle Ægypten i 700 f.kr. eller hvornår er der Skammerens Datter musical på Østre Gasværk og så videre. Og så til datterens skolebrug – helt klart!

 • Lars Nielsen
  marts 9, 2013

  Den skal da helt klart med i tasken når far skal ud :-)

  Man kan jo aldrig vide hvornår man lige for lidt tid til at checke mails, surfe og få tid til at spille, vel?

  Samtidigt skal den bruges hjemme på sofaen, i køkkenet og i sengen, de 30 minutter før sengetid, hvor der skal læses nyheder, kigges Facebook osv.

 • Elsebeth Abrahamsen
  marts 9, 2013

  Det ville da være en skøn ting til den daglige pendler-tog-rejse

 • pernille
  marts 9, 2013

  Vores familie ville få den brugt over alt i huset og hos venner og familie. Den er god til både forældre og børeværelset, stuen, køkkenet, osv. så tror ikke vi har et favorit sted i huset.

 • Mette
  marts 9, 2013

  I hængekøjen om sommeren og her om vinteren vil det helt klart være i køkkenet mens jeg laver mad og i lænestolen når der ikke er noget at se i tv. Men også på den daglige togtur ville den blive brugt flittigt tror jeg .;o)

 • Birgit Holm
  marts 9, 2013

  Jeg ville elske at bruge den til opskrifter i køkkenet. Der ud over vil den blive brugt i sofaen, i sengen, på længere togrejser og i det hele taget til at tage med til diverse opgaver.
  Ud over til opskrifter i køkkenet vil den især blive brugt til at Skype og i det hele taget chatte meget. En dejlig overskuelig måde at kommunikere på med nedsat hørelse. Der ud over elsker jeg at læse og at surfe på nettet så den vil blive brugt flittigt.

 • Eyrún Bára Steingrímsdóttir
  marts 9, 2013

  I stuen, så hele familien kan få glæde af den.

 • Rikke
  marts 9, 2013

  Mums – den kunne lige løse mine aktuelle problemer med overhovedet at komme i nærheden af vores iPad, som både nørd-mand og spillelystne unger gør krav på. Det ville helt klart blive Mors Xperia – og brugt til opskriftsgoogling i køkkenet og netforbindelse i sofaen. :-)

 • gitte zakariasen
  marts 10, 2013

  Svært! at sige, hvor den vil blive benyttet mest. Tror mere, det blir ligeligt fordelt, mellem, sofa-køkken-seng-bil-værelse mm.
  Anvendelig alle steder jo, ikke :)
  Børnene ville nok, benytte den mest, i de vågne timer, men senere, er det mors tur ;)

 • HanneM
  marts 10, 2013

  Jeg tror den ville komme til at bo i sofaen. Fordi det er der der altid liiige skal tjekket et eller andet; alt fra hvilke lektier ungerne har til i morgen, nyheder, wikipedia, arbejde – you name it. Men hvis den ikke er så sart, så vil den klart komme med i køkkenet også.

 • Christian
  marts 10, 2013

  Jeg tror den ville få sit indfang i sengen før sengetid. til læsning, film eller internettet. Desuden ville den blive brugt til opskrifter i køkkenet.
  Dens rolle ville være at overtage mange af computerens opgaver

 • Sarah Vang Nøhr
  marts 10, 2013

  Mit køkken! Til alle de mange opskrifter, man tester af :D Er så meget lettere bare at have en tablet til det, i stedet for at skulle gå frem og tilbage, eller hvis man skal bruge sin telefon i stedet.

 • Anders
  marts 10, 2013

  I køkkenet derhjemme, i køkkenet på arbejde, på kontoret, i vinkælderen, overalt hvor vi kommer frem, kunne den bringe nytte.

 • Lovisen
  marts 10, 2013

  Åh den skulle bruges overalt og til alt… Ungerne vil elske den, jeg vil elske den…. Og den ville tage beslutningen om at det helt sikkert er Androidvejen og ikke Apples vej jeg går ned af…..

 • anette larsen
  marts 11, 2013

  Den ville blive en uvurderlig værdsat hjælp både på arbejde og hjemme. I det mobile kontor og derhjemme til fornøjelse og praktisk.

 • Tina Schmucker
  marts 11, 2013

  Campingsæsonen starter snart,så den vil være en god støtte til at søge efter underholdning i de regnfulde dage og hvis jeg ikke tager fejl så skal de nok komme

 • Marijke Vittrup
  marts 11, 2013

  Som underholdningscentral for familiens yngste. Vel at mærke uden at det dominerer hele stuen. Og til at streame TV. Vores fine fladskærm modtager ikke mpeg4, og jeg væger mig mod at købe en ny. Så heller en gadget der har flere funktioner.

 • Henrik Tram Sørensen
  marts 11, 2013

  Under dynen mens vi søger et varmt feriemål. Det er sateme koldt derude, selvom vi skriver marts…

 • Kathrine Schultz
  marts 11, 2013

  Jeg vil bruge den mest i køkkenet. Så kan jeg se tv på den, mens jeg laver mad.

 • Christian Zagal
  marts 11, 2013

  Den skal bruges i sofaen, når min knægt kommer hjem fra børnehave og vil se Brandmand Sam og Pingu. Da vi ikke har et TV, vil det være skønt med en tablet som kan aflaste vores bærbare :-)

 • Pernille Wind
  marts 11, 2013

  Jeg ville forære den til mine forældre, da jeg står foran at skulle flytte til Dubai i et par år. Min far er i forvejen helt pjattet med min iPad, så jeg ved, at den ville blive et hit derhjemme. Min mor ville bruge den i køkkenet til at finde nye spændende opskrifter. Og så ville det bare blive så meget nemmere og hurtigere for os at holde kontakt over skype. For med en tablet tager det ikke længere 10 minutter at tænde og de får en meget større fleksibilitet, da en tablet let kan tages med rundt i huset.

 • Malgorzata Zajac
  marts 11, 2013

  jeg vil gerne dele den med min datter og vi skal bruge den til at læse e-bøger, spile nogle spil, surfe på nettet og alt mulig.

 • Sune Nielsen
  marts 11, 2013

  Jeg vil slås med ungerne om den, i sofaen, ved spisebordet når vi ser på forældre intranet på skolen, og alle andre minutter vi er sammen.

 • Kim Nielsen
  marts 12, 2013

  Jeg vil bruge den som underholdning, når jeg pendler til og fra studiet + tage noter på den.

 • Kathrine
  marts 12, 2013

  Jeg vil bruge den i soveværelset. Det er meget nemmere med end tablet istedet for en stor, klodset bærbar.

 • Per Nielsen
  marts 12, 2013

  I sofaen, når jeg er for doven til at gå ind på kontoret til den stationære.

 • Ann-Sophie Theodorsen
  marts 12, 2013

  Den skulle bruges i sofaen eller sengen til hygge med spil, serier eller andet sjov.

 • Wieslawa Nielsen
  marts 12, 2013

  Overalt, den er jo super smart og kan bruges til rigtig mange ting i hverdagen.

 • Lars Christensen
  marts 13, 2013

  Jeg ville helt klart bruge den i stuen, da jeg har et dejligt Sony LED tv. Har nemlig læst at tabletten kan bruges som fjernbetjening, og sende lyd, billeder og video fra tablet til tv – det ku’ være drønsmart :-)

 • Camilla
  marts 13, 2013

  Jeg tror at jeg ville komme til at bruge den i køkkenet, sofaen og når man dover den i sengen :)

 • Jens H
  marts 13, 2013

  Den vil jeg super gerne tjekke ud sammen med familien. Den vil nok blive brugt mest i sofaen, men også til opskrifter osv. i køkkenet.

 • Pia Petersen
  marts 13, 2013

  Jeg ville helt klart bruge den i sofaen til alt muligt (læse elekronista.dk ikke mindst :) ) og i køkkenet til opskrifter.

 • Inger R.
  marts 13, 2013

  Jeg vil bruge den overalt i huset, tage den med på ferie – læse en god bog på den – spille spil og m.m. ;-)

  Ha’ en god aften ;-)

 • Pia Damgaard
  marts 13, 2013

  Der er ikke grænser for, hvor den vil blive brugt…

  Først og fremmest så har jeg 4 børn – og de vil have stor gavn af at have den med i skole, så der er hjælp til lektierne.
  Dernæst vil den blive brugt flittigt hjemme i sofaen.
  Og den vil følge med os på ferie overalt i verden, hvor vi kommer.
  Når vi kører langt i bil, vil der blive vist film på den, så der er ro på bagsæderne ;-)

 • Dorte Daugaard
  marts 13, 2013

  Jeg ville også bruge den mest i køkkenet til opskrifter og til at høre musik på, når beg laver mad. Tænker også, den vil være smart, når jeg sidder og ammer :)

 • Martin Kronborg
  marts 13, 2013

  Den ville blive brugt i hele huset (og i haven), men skal nok især bruges i køkkenet til at læse opskrifter fra nettet – hvis man kan få et cover der kan tåle lidt af hvert :)

 • Dorte Daugaard
  marts 13, 2013

  Ups. Glemte lige at skrive hvorfor. Fordi en computer fylder meget på mit lille køkkenbord, og dårligt tåler vand og andre våde ting – og tlf er så lille at læse opskrifter på (og tåler heller ikke det våde)
  Og så har den også en god størrelse ift en tung computer, når jeg sidder og ammer :)

 • Frederik
  marts 13, 2013

  I vores lille studiekollektiv på Østerbro vil Sony Xperia S gøre fantastisk nytte. Både produktivt, når studiets e-bøger skal læses, men underholdningen modtages også med kyshånd. Specielt toiletbesøgende vil blive en leg, dog håber vi ikke, at toilettet vil være optaget længere af den grund :)

 • Belinda hansen
  marts 13, 2013

  Om morgenen vil min mand bruge den i køkkenet mens vi spiser morgenmad. Checke vejrudsigten og nyhederne og lytte til musik på den sammen. Om middagen vil min datter bruge den på hendes værelse på forskellige spil eller fælles i stuen som familie hvor vi checker de forskellige muligheder for hvad en sjov dag kan byde på. Om aftenen vil jeg bruge den i køkkenet som kogebog og til aftenkaffen som tv guide og hvis vi ikke kan blive enige om en udsendelse kan en af oz bruge den som tv.

 • Mads Frank
  marts 13, 2013

  Den skulle med overalt: Som e-reader på studiet, underholding på Netflix i badekaret og opskriftsbank i køkkenet.

 • Lars P
  marts 13, 2013

  I mit hjem vil den blive brugt som ekstra tv. Til køkkenet og til når mine niecer kommer på besøg. Med fem af dem er et tv sjældent nok :-)

 • Rikke Jeppesen
  marts 13, 2013

  Jeg ville i øjeblikket få brugt den rigtig meget i sofaen, har lige født og er i de næste minimum seks måneder degraderet til mad orgel for den bette baby.
  Til jul købte jeg en iPad til min meget lidt tekniske husbond, men den har vores knap fem årlige datter allerede stjålet, så det er ikke meget min mand får lært at bruge den.
  Så måske han får den igen hvis jeg er så heldig at vinde denne tablet.
  Og så kører jeg naturligvis også Android på alle husets mobiler, derfor vil jeg hellere eje sådan en karl her, frem for en iPad. :-)

 • martin nielsen
  marts 13, 2013

  netop det at den har et brugbart tastatur gør at jeg ville kunne bruge den, både hjemme til underholdning og spil, på farten når jeg pendler til og fra skole i bussen og toget, og i skolen hvor jeg skal til at lære at programmere og kode her fra maj måned.

 • Thor Dekov Buur
  marts 13, 2013

  Den vil have flere faste pladser i huset. På væggen i køkkenet til opskrifter, men ikke mindst til netradio/podcast og musik fra nas’en. I stuen som supplement til fjernsynet og naturligvis i hænderne på ungerne. Muligheden for flere profiler på Android 4.2 er jo oplagt i familiesammenhæng.

 • Emma Eskildsen
  marts 13, 2013

  Vi ville helt sikkert mest benytte den ude i køkkenet, da både mig og min kæreste elsker at lave mad! Jeg vil bruge den til at læse efter opskrifter mens jeg bager brød og kager, i stedet for min store PC’er som fylder halvdelen af bordet. Og så er den jo perfekt til at underholde, mens vi venter på at maden bliver færdig!
  Krydser mine fingre for at den kommer til at høre til i vores hjem :)

 • Anja Madsen
  marts 13, 2013

  Jeg vil helt sikkert bruge den i køkkenet, når ungerne nu har snuppet fjernsyn og musikanlægget i stuen. Her vil jeg se tv, tjekke nyheder og høre radio i ro og fred.

 • Karen Grønkjær
  marts 13, 2013

  Min arbejds-tablet har jeg fundet overalt i mit lille hus. På toilettet, i køkkenskab, i bilen, i sengene og jeg tror denne Xperia ville skåne mit arbejdsredskab!

 • Johannes Dahl
  marts 13, 2013

  Jeg vil nok mest bruge den når jeg står i køkkenet og laver mad. Den bærbare fylder alt for meget på border og af frygt for at den skulle komme i kontakt med computer nedbrydelig væsker, står den altid så langt væk, at jeg ender med at få løbet en halv marathon, inden jeg er færdig med at kokkerere.
  Et andet sted den helt sikkert vil komme til sin rette er i soveværelset, skærmen på min telefon er bare for lille, når man lige skal tjekke mail og holde sig opdateret på de seneste nyheder.

 • Lars
  marts 13, 2013

  På farten i flyet, i toget eller til at tage noter med under møder.

 • Marlene Høj
  marts 13, 2013

  Uden tvivl i køkkenet – Den berømte ulvetime er ret hård her for tiden, så lidt underholding til børnene, kan måske give 5-10 minutters fred for gråd og hængen-i-bukserne-så-det-er-svært-at-lave-maden-færdig… Med mindre de begynder at toppes om tabletten selvfølgelig.

 • Anders Jensen
  marts 13, 2013

  Faktisk ville det være en gave til min 74 årige mor.
  Jeg har givet hende en bærbar som som un synes er for besværlig og svær at lære.
  Jeg håber på at med en tablet jeg endelig kan få hende vænnet til fordelene.
  Jeg håber på at den vil blive brugt i køkkenet, og når hun tager med toget.
  Jeg tror dog den vil mest blive brugt i sengen hvor hun er glad for læse og løse krydsord. Og så kan hun jo se film og serier på den, så det er jo også et plus.
  Ved nærmere eftertanke er det måske ikke så praktisk. Vi risikerer at hun ligger i sengen hele dagen.

 • Mette T
  marts 13, 2013

  Jeg tror lillebror skal ha sin iPad 1 skiftet ud med en ny tablet! Det kunne jo være tidspunktet!

 • erland jensen
  marts 14, 2013

  Helt klart skal min datter have den Sony tablet…så kan hun bruge den på togturen når hun skal på weekend hos sin far :)

 • Pia Hansen
  marts 14, 2013

  jeg ville have stor glæde af den både med indkøb og surfing på nettet og specielt i de perioder jeg er sengeliggende el ligger på hospitalet hvilket jeg gør ret tit :-)

  og så ville den også være god til at jeg stadig kan holde kontakten med omverden, jeg har længe ønsket mig en tablet af samme orsager og så vil den også være super til musik, billeder, spil m.m

 • Gitte Sørensen
  marts 14, 2013

  Tror jeg vil komme til at bruge den til i arbejdsøjemed, når jeg er tilmøder, eller når jeg skal forberede mig. Notat funktionen vil i hvert fald blive brugt meget hvis jeg vinder den. Ellers vil den falde i god jord i hjemmet, da vi ingen Ipad har, når sønnemand låner min telefon for at spille så kan de nogle gange godt være træls hvis jeg nu skal lære en opskrift eller tjekke nyhederne…

 • Allan Toft
  marts 14, 2013

  Hvis jeg blev den heldige vinder ville jeg forære den til min mor der snart bliver 70 så hun kan komme på nettet. Hun er lidt teknik forskrækket, har prøvet at overtale hende til at få en pc eller bærbar uden held.
  En tablet er derimod ikke så skræmmende så jeg tror faktisk at hun vil kunne overbevises med sådan en.

 • Henrik
  marts 14, 2013

  Måske i badeværelset, så jeg kan høre musik mens jeg er i bad.

 • Kira C. Reuther
  marts 14, 2013

  Ville helt klart bruge den mest på badeværelset! Af den simple årsag at der kan jeg låse mig inde med den, uden at mand og børn nupper den fra mig! ;-)

 • Lone
  marts 14, 2013

  Jeg ville anvende den lækre tablet som multimedieafspiller – nemlig til at læse e-bøger på, lytte til musik og lydbøger på, spille spil og se TV – udover mails m.v. – både derhjemme og på farten

 • Jannie
  marts 14, 2013

  Jeg sniger mig ind i et viktoriansk mahogni-klædeskab og surfer gotisk litteratur og horrorfilm i al hemmelighed. På loftet under spindelvæv og flagermus er også en mulighed. Eller også må jeg igen overgive mig, og overlade min nyindkøbte gadget til ungerne.

 • Nicklas Nielsen
  marts 14, 2013

  Min familie og jeg ville helt sikkert indrage denne lækre sag i stuen, så den både kunne fungere med spil, som trådløs musikstyrende enhed og som multimedie enhed til de andre elektroniske apparater. Udover dette ville den selvfølgelig blive testet til sit bedste med alle dens funktioner. En ting er helt sikkert, den ville ihvertfald blive et super hit!

  God weekend
  Mvh
  Nicklas

 • Danny Grumsen
  marts 16, 2013

  Jeg ville bruge den når vi er i kolonihaven, med 2 børn kan tiden godt blive lidt langt, brædtspil, fænger bare ikke som da vi andre var børn

 • Brian Korsgaard
  marts 17, 2013

  Når en tablet nu er så nem at have med overalt, så vil jeg omtale stedet at bruge den på som: overalt.
  Dermed alle rum i huset som køkken med opskrifter, stuen med film og spil og kontoret så ungerne kan lave lektier samtidig med at jeg arbejder – men også ned i bilen så tiden der bliver lidt kortere eller de små kan lærer klokken gennem en app mens vi kører langt……………kort sagt, overalt ville jeg sikre denne tablet brugt :-)

 • Dorte Villadsen
  marts 17, 2013

  Uden tvivl i køkkenet som ‘kogebog’. Lige nu bruger jeg min iPhone, men den er både lille og ikke særlig glad for fedtede fingre.

 • Morten Kjærgaard
  marts 19, 2013

  Uden tvivl i stue og køkken som fjernbetjening for Sonosanlægget og som opslagsværk for opskrifter, ved planlægning af indkøb samt eventuelt afvikling af samme via irma.dk eller tilsvarende.

 • Morten Kjærgaard
  marts 19, 2013

  Helt sikkert i vores fællesrum som stue og køkken som fjernbetjening for Sonosanlægget og som opslagsværk for opskrifter, ved planlægning af indkøb samt eventuelt afvikling af samme via irma.dk eller tilsvarende.

 • Birgit
  marts 19, 2013

  I stuen og i køkkenet – mens vi ser tv om aftenen og mens vi langsomt vågner op om morgenen.

 • Dennis Toft Christensen
  marts 21, 2013

  Jeg vil have den med mig med overalt.

 • Dorthe Steenholdt
  marts 21, 2013

  Den vil være ved min side, ligesom strikketøjet, perlerne, ideerne og skinne på min hverdag med et lille smil :)

 • Susanne
  marts 22, 2013

  Den kommer til at blive brugt max i min seng, hvor jeg lige nu læser rigtig meget og surfer en smule på min iPad-mini, som er liiiige lille nok til at se fx tv på og læse nyhedsbreve/aviser på (og der findes ikke noget tv i mit soveværelse)

  Så en lidt større skærm, men ikke en stor klods som min lenovo-laptop, vil være HELT fantastisk at have i soveværelset.
  Er rigtig glad for min iPad mini – især til at tage med – men den lidt større skærm har nu også sine fordele :-)

 • Anne
  marts 23, 2013

  Jeg tror vi alle vil bruge den store som små og alle steder – inde som ude. For tablets er jo allerede en integreret del af hverdagen, som computeren var for ganske kort tid siden, nu er det bare blevet hurtigere og nemmere at komme på nettet og finde det man søger, om det er en opskrift, nyheder, leg/spil eller kommunikation. Tabletten er bare i en mere brugervenlig størrelse end smartphonen. Så når mange siger, at de ikke ville gå ud uden deres pung og mobil, så går vi sjældent ud uden tabletten.

 • Silje Abildgaard
  marts 23, 2013

  Jeg ville bruge den overalt!
  I køkkenet når der skal tjekkes opskrifter eller ses nyheder under madlavningen eller når der skal drikkes morgen kaffe og læses onlineavis eller lignende.
  I soveværelset, når man endelig en søndag morgen har tid til at være doven!
  I stuen, til hygge, serier og film og når der er besøg af mine søskendes børn vil der kunne være fælles sofa hygge med div. spil.
  Også uden for hjemmet ville den være perfekt.

 • Lisa Marie Sørensen
  marts 24, 2013

  Vi ville benytte den i stuen. Den ville erstatte to bærbare computere og blive en fælles tablet. Vi ville bruge den til de små opslag, såsom tv-oversigten og madopskrifter. Men den ville også blive et link til vores mediecenter.

 • Rikke
  marts 27, 2013

  Den vil blive brugt i hele huset, nok især køkkenet og stuen. Mine forældre især ønsker sig en, og ville kunne få glæde af den til mange småting. Fx hvis man skal finde et nummer, eller tjekke en opskrift, osv osv. Håber på at vinde, ville blive så glad. :)

 • Linda Jørgensen
  april 14, 2013

  Jeg var den heldige vinder og hele familien er superglade for min gevinst :-)

 • Tonni Jensen
  november 21, 2013

  Jeg ville få brugt tablet i køkkenet når der skal laves mad, låne den til min far og mor når de skulle på camping, lade min søsters lille pige spille spil på den. Jeg vil selv bruge den dagligt til alt surfing osv.. Tag den med ud på flyvepladsen og lade den håndtere div. apps til min hobby.
  Hvis jeg havde en tablet ville dette gøre min hobby lettere, og ikke mindst så det muligt at koble sammen med smartphone så den kan komme online med ude i feltet..

  Som i kan se ville jeg bruge den meget flittigt, og min familie ville nok også få glæde af det..

 • Kennet Sørensen
  januar 20, 2014

  Den ville helt sikkert blive brugt af min kæreste i sofaen. Hun kunne helt klar godt bruge sin egen tablet da hun er ved at være lidt træt af at jeg på min rootede Nexus 10 altid lige skal prøve en ny ROM eller kernel som lige skulle være lidt bedre eller hurtigere.
  “Hvad skal jeg bruge Cifs eller OTG til?” siger hun…