SPIL APPBEFALING – MOD DET UENDELIGE UNIVERS!

2 Min læsning

Varm stemmebåndet op, og gør klar til at holde tungen lige i munden. Ugens spilappbefaling kræver samarbejde og nerver af stål!

 

I Star Trek synes jeg tit og ofte de altid bare står på kommandobroen og deler ordre ud til højre og venstre, og det ser mega kedeligt ud.

Men efter at have spillet Space til iPad og iPhone, så forstår jeg fuldt ud hvorfor det er fedt at råbe “AFFYR TORPEDOER, MAKS ENERGI TIL SKJOLDET!”

Spaceteam er et spil, der er bygget op omkring idéen om at være kaptajn på et rumskib, og du kan tro det er sjovere end det lyder. Spillet kan ikke spilles alene, og kræver du har en håndfuld mennesker med dig i stuen.

 

Alle henter så den gratis Spaceteam app, og så er det op til dig og dine venner, at være kaptajner på rumskibet. På hver jeres skærm ses et instrumentbræt, med en række knapper, håndtag og andet der kan røres ved.

Samarbejde og masser af råben

Når spillet så går igang, vil der i toppen af din skærm stå en kommando. For eksempel vil der stå “Sæt Newtonian Photomist til Maks”, og det skal du råbe ud i rummet, for en af de andre du spiller med har nemlig en drejeskive, hvor der står “Newtonian Photomist” og sådan går det frem og tilbage i hele rummet, hvor der skal råbes forskellige opgaver til dine med-kaptajner.

Det bliver hurtigt hektisk, og det er en sand øvelse i holdarbejde, når alle råber i munden på hinanden, at de andre skal gøre dit og dat. Det er vidunderligt sjovt og når alle samarbejder og hjælper hinanden med at bevare roen er det som lige før illusionen om at være kaptajn er perfekt.

Perfekt med venner og familie

HENT SPACETEAM GRATIS VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET

 

Spaceteam er fantastisk til fester eller sociale situationer, hvor alle godt kan lege lidt og lade fantasien få frit løb. Og til prisen af “gratis” er det så absolut en anbefaling værd.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 8 =

No Comments Yet.