Køkkenovne: Dine nye gadgets

2 Min læsning

Vi er vilde med vores køkkener. Og kan vi få fascinerende teknologi, som samtidig ser lækkert ud, er vi rigtig glade. Det har Siemens gjort noget ved i deres nye ovnserie iQ700, som består af ovne, der automatisk kan måle om chokoladekagen er færdig og med 4D-varmluft tilberede mad og bage på op til fire niveauer samtidigt.

Der ses i øjeblikket en stigende tendens til ikke bare at have én ovn i køkkenet, men at sætte flere ovne sammen.

Lever du et travlt familieliv, kan et stort ønske måske være en hurtig ovn, der kan bage din lasagne på den halve tid. Omvendt kan det også være sjovt at forsøge sig med at tilberede hvidvinsdampet søtunge til perfektion en rolig søndag aften.

Siemens har ovne til det hele. For eksempel varioSpeed, som betyder, at ovnen kan nedsætte tilberedningstiden med op til 50% ved at kombinere de traditionelle ovnfunktioner med mikro.

En anden meget fed funktion er roastingSensor Plus, som er et indbygget stegetermometer med 3 målepunkter, der måler hvornår maden er færdig. For ikke at tale om bakingSensor, der gør det noget nemmere at bage en kage uden at skulle stikke i den med en kniv for at teste om den er færdig. Det kan ovnen nu gøre for dig.

Materialerne er også ret lækre. Sort glas og børstede metaloverflader i stål. Så står du og skal have nye ovne, så er iQ700 måske et godt bud?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 2 =

1 Comment
  • Lotte Garbers
    februar 27, 2015

    Åh, åh! Sådan en vil jeg have! Kan I oplyse vejl. pris i DK?