Nu hopper også sjippetov online

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Sophia registrerer antal hop i tovet, kalorieforbrug osv. på din smartphone og i skyen.

sjippetov 1 extra

Der er visse produkter, hvor en online forbindelse giver god mening.

Et af dem er fitness- og motionsgadgets, hvor evnen til at måle data og lægge dem ind i statistikker på mobiltelefonen og i Skyen giver brugerne ekstra værdi.

Så efter fitnessarmbåndene og smartwatches med sundheds-apps på måtte sjippetovet vel også komme i en moderne online-version.

Her er så Sophia, der registrerer antal hop, man foretager med sit sjippetov, og lægger informationerne i en app på ens smartphone.sjippetov 2 ny

Her kan man så holde øje med sit eget kalorieforbrug under sjipperiet, sætte sine egne personlige mål og sammenligne med andre sjippeentusiaster.

Elektronikken i Sophia er placeret i det ene af sjippetovets to håndtag, hvor der også sidder et lille display til at overvåge, hvor mange hop man har foretaget.

Håndtagene på Sophia er i øvrigt af læder, specielt strømlinede og ergonomisk udformede, så man kan bruge dem i timevis. Den medfølgende app fås til både iPhone og til Android.

Irske Fitfox håber at kunne sende Sophia sjippetovet på markedet til maj. Allerede nu kan man dog forudbestille et eksemplar for 39 euro (ca. 285 kroner) og dermed hjælpe Fitfox i gang med den første produktion.…

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × four =

No Comments Yet.