Mikrobryggeri kan stå på dit køkkenbord

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Brewie styres fra en smartphone eller tablet og kan levere op til 200 forskellige frisktappede øltyper.

Brewie in kitchen 1 2000x1333

Mikro-bryggerier er blevet utroligt populære i de senere år, hvor danskerne har fundet ud af, at der findes mange andre gode øller end dem, som Carlsberg, Harboe eller Royal leverer.

Deciderede hjemmebryggerier som dem, man så mange af tilbage i 1970’erne (sammen med de berygtede tre-ugers vine), er dog ikke vendt tilbage i stort tal.

Måske det ændres snart, for i USA er en ny trend begyndt at skumme op: Det er små ølbryggere til hjemme- eller kantinebrug, som styres trådløst af smartphones – selvfølgelig.

Det nyeste af slagsen er Brewie, der har udviklet verdens mest automatisk hjemmebryggeri. Målgruppen er både begyndere og entusiaster – og så har Brewie et vigtigt fortrin frem for de fleste andre: Bryggeriet er ikke større end, at det kan stå på køkkenbordet.

Brewie kommer med over 200 præ-programmerede opskrifter, der dækker alle gængse øltyper.

Man vælger øltype på en 4,3 tomme touch skærm på maskinens front, eller man bruger en app på pc’en, tabletten eller mobiltelefonen til formålet.

brewie ny mennesker

Naturligvis behøver man ikke holde sig til de faste øltyper i Brewie. Man kan også komponere sin egen bryg og så lægge opskriften i maskinens hukommelse. Det er jo ikke sikkert, man husker detaljerne efter prøvesmagning af sin egen personlige øl.

Brewie er forsynet med et automatisk selvrensesystem, der forbindes til vandhane og udløb i f.eks. køkken og kantine. Øllet kan man lagre i fire medfølgende fustager à fem liter.

Brewie skal koste fra 1.300 USD (8.400 kroner) . For det beløb får man ølbryggeren, app’en, grundmaterialer til fire standard-øltyper efter valg samt fire fustager à fem liter til at lagre sit øl i.

Denne lille video forklarer Brewies virkemåde. Schkålll.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + 14 =

No Comments Yet.