Kys til Urbanears fra designer Yazbukey

1 Min læsning

Design, funktionalitet og god lyd går hånd i hånd, når brandet Urbanears står som afsender. Nu har det urbane lydbrand lavet et samarbejde med smykke- og accessory-designer Yazbukey. Kunstneren er som en del af kampagnen “Listen to yourself” blevet bedt om at udtrykke sig gennem en ny kollektion af høretelefoner og højtalere. Kampagnen handler om at kropsliggøre hverdagens farver og bruge dem som udtryk for unikke personligheder. 

”For mig er ‘Listen to yourself’ muligheden for at lytte til sig selv og sine drømme, til at udtrykke sig gennem den musik, du elsker og lytter til på daglig basis,”, udtaler Yazbukey i forbindelse med produktlanceringen. ”Det er også en måde for mig at række ud og berøre andre gennem min kunst, min vision for verden og give dem mulighed for at tage del i min historie.”

Yazbukeys univers er neo-poppet og farverigt og indeholder de for hende så karakteristiske røde læber, som leder tankerne hen på 80’erns popart. Yazbukey har givet nyt look til Plattan 2-høretelefonerne og højtalerne Baggen, Stammen og Lotsen.

Yazbukeys smykker er ofte udført i plexiglas med vibrerende farver, der skaber en illusion. Til hendes samarbejde med Urbanears har Yazbukey omformet den kendte plexiglas-mund og påført den på Urbanears’ højtalere og høretelefoner – en pink version og rød version.

Se mere på Urbanears.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + sixteen =

No Comments Yet.