Nostalgi med old school tastatur – nu i pasteller

1 Min læsning

Er du nostalgisk anlagt, og savner du et godt gammeldags hakkebræt, så er The Qwerkywriter S® måske noget for dig. Tastaturet har hidtil kunnet fås i sort, men fra januar 2019 er to skønne pasteller og en fin hvid klar på markedet. Det kræver dog, at du kan vænne dig til et amerikansk tastatur, da pastel-modellerne og det hvide tastatur kun fås med US-taster. Den sorte model fås både med amerikansk og forskellige europæiske tastaturer.

Det smukke tastatur er designet i lækker retro-stil. Men mens designet er old school, er teknologien helt up to date. Tastaturet kan forbindes trådløst til dine forskellige devices – og flere på en gang. Det betyder, at du både kan koble din mobil, laptop, Mac og tablet på tastaturet samtidig. Tastaturet har en indbygget tablet-holder, der passer til tablets op til 10,5″ (12″, hvis tabletten er ultratynd).

Til trods for det oldschool look, er tastureret lige så hurtigt som et almindeligt tastatur. Det eneste minus er prisen på cirka 249 USD for det sorte tastatur og 229 USD for hvid og pasteller (kun US tastatur). Til gængæld får du verdens cooleste tastatur!

Du kan læse mere om The Qwerkywriter S® og se de nye farver her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + seven =

1 Comment
  • Henrik Johnson Skogeman
    november 21, 2018

    Godt nok lækkert. Håber det kommer med danske tekster i nær fremtid.